En hızlı bebislere neler kilo aldırır kizlar
Krtbusraee arkadaşım kaşar yedi sadece bayada kilo aldı bebiş
Krtbusraee muz, kaşar peynir, ceviz resmen uçuruyor bebişleri 😌
Krtbusraee kaşar peynir,muz,ceviz,yogurt (hergün)
Krtbusraee böyle şeylere inanmayın nice mankenlerin bebekleri 3.500 ve üzeri doğuyor bu sadece plasentanın damarlı yapısına bağlı yok anne çok yedi bebek de kilo aldı böyle bi şey yok
Krtbusraee dr um bana protein agırlık beslen dedi bi hafta sonra gideceğim bakalm inş fark etmiştir
Krtbusraee olabildiğince sağlıklı şeyler tüketirseniz bebeğiniz de güzel kilo alır, illa örnek verecek olursak avokado, ceviz, badem, fındık, sert peynirler (kaşar, gravyer, cheedar) muz gece yatmadan içilen ılık süt gibi şeyler
Krtbusraee canım ben 31.haftada 1700kg ile gördüm sonra sabah akşam süt, ceviz, badem yedim sabahları 1 tane muz yedim 35.hafta kontrolümde 2700 çıktı çok şükür
Krtbusraee kaşar ve tahin pekmez bilmeden yediğim iki üç tost bebege 1 kilo aldırmış
Krtbusraee muz,yoğurt ve bakliyat tescillendi ve onaylandı 😀 kendimden biliyorum 4410 gram 56 cm doğdu oğlum 😍
Krtbusraee sabah hergun 1 buyuk bardak sut haslanmis yumurt yas peynir kasar salata muz tahin pekmez .oglen corba karpuz yogurt aksam da etli yemek yada fasulye yesil mercimek kirmizi mercimek nohut hangisi olursa menude bunlar cok kilo aldiriyo arada da bol meyve
Krtbusraee merhaba ikizlerimi 36 haftada 2350-2150 dünyaya getirdim. Kars kaşarı yedim , bulgur pilavı , yumurta , muz ve süt çok tükettim .
Krtbusraee
Valla hiç inanmam böyle şeylere sadece çubuk kraker elma yiyen arkadaşımın çocuğu 4 kilo doğdu hayvan gibi yiyen kadının 3 kilo bile anca doğdu. Tamamen genetik bunlar.
Krtbusraee yalan şu kaşar muz😁😁arkadaşım 9 ay boyunca öyle yedi kasar muz bebeği 2 buçuk doğdu biz ise ne olsa yedik her meyve her sebzenin ayrı.protiini var bebisimiz 4 .150 gr doğdular bence siz ne olsa yiyin ozelikle meyveler ve acik süt her gece bir bardak
Krtbusraee muz kaşar badem ceviz
Krtbusraee doktorum bana kalsiyum takviyesi vermşti suda eritilenden sen kendin bebegin kalsiyum ihtiyacini ne kdr yesende karsilayamazsin demisti, 1 hafta kullanmadm kilosu düştü devamlı kullanınca sürekli 2 hafta önden gidiyor cok sukur
Krtbusraee 9 ay her gün yumurta süt kasar peyniri muz ceviz badem findik tahin pekmez yedim her hafta dönüşümlü sekilde yesil mercimek et balik tavuk kefir avokado yedim tam tahilli ekmek tukettim her aksam yemek yaninda 1 kase yogurt yedim her gece uyumadan 1 bardak balli ilik süt ictim 9 ay bakin 39+3 de dogdu kizim. Vitaminleri folik asitleri omegalari hic hic aksatmadim, demir seviyem asiri normaldi kan seviyem cok iyiydi. Domates salata taze fasulye biber patlican kabak gibi sebzeleri kendi yetistirdigimiz bahceden yedim ve sonuc kizim 2745 dogdum.. hayatimin şokunu hayal kirikligini o an yasadim cok agladim cok morelim bozukdu lohusa kafasiyla depresyona girdim ödemide atinca 2.550 kaldi kizim kendime gelemedim günlerce. Kac doktora gittim ama ben bunlari bunlari yedim asiri saglikli beslendim neden bu kadar zayif neden diye sorguladim. Oturup bir porsiyonda dünyaları da yesen bebegin alacagi miktar besin tamamen annenin bababin genetik faktörü ile alakali olup kiz bebeklerin yag olusumu dokusu her zaman erkek bebeklere göre az oldugu icin boyle dedi. Yani bu gebeligimde 6 aylik olduk hic kasmiyorum acikirsam yiyorum acikmazsam illede bebek kilo alsin diye oturup tabak tabak yemek yemiyorum.
Krtbusraee muz süt ceviz
Krtbusraee haftada bebeğim 3 kiloya yaklaşmıştı çiğ fındık kasar ceviz peynir ayran birde soda çok tükettim et ve tavuktan tiksindim hergun yumurta yiyodum 2 günde bir yiyorum sıcaklardan dolayı ama düzenli yediğim şeyler bunlar
Krtbusraee kaşar peynir ve muz
Krtbusraee kaşar ve muz
Krtbusraee Kaşar peynir muz kabak çekirdeği ceviz badem
Krtbusraee kızlarımda 9 ay boyunca hep kustum hiç birşey yiyemiyordum sonuç büyük olan 3200 küçüğüm 3600 doğdu oğluma hamileyim herşey yiyorum ama kilosu çok az
Krtbusraee Süt,muz,peynir,avokado,ceviz,çiğ badem ve kesinlikle kırmızı et ,1 hafta öndeyiz çok şükür 🙏🏻 33.haftaya girdim bugün.
Krtbusraee genetik faktorler de olabilir ben bulantidan agridan bisey yiyemiyorum cogu zaman acim 40+5 gun oldu dogum da olmadi bebek de 4 kilo civarinda
Krtbusraee et kaşar peynir süt yoğurt neguik bol su
Krtbusraee yogurt yumurta süt balık yagı multivitamınler
Krtbusraee karpuz kesinlikle 2 haftada 700 gram aldı karpuz yiye yiye ve almaya devam ediyor şükür
Krtbusraee ilk oğlumda çok yedim et süt yumurta badem fındık ceviz balık peynir ama 2 650 doğdu ve dogduğunda kalsiyum d vitamini fazlalığı dan bıngıldağı erken kapandı yani abartmamak gerekiyor
Kaşar peyniri, badem, fındık ben bunları yedim çok şükür kilosu iyi meleğimin
1deniz kaç kilo kaç hafta
yldzkbra46 Ben kaşar peynirini öyle sade yiyemiyorum yumurtanın üzerine rendeliyorum olur mu öyle acaba
Cicilibicili bi bende işe yaramıyor galiba :/
neval270071 kesınlıkle katılıyorum sıze 36 haftanın ıcındeyım şuan hamilelğim boyunca abartmadım çalışan bırıyım ara ogunmuş cevızmiş fıstıkmıs yemedım bile çok şükür gayet ıyız
Semrasular bende 31 haftada 2 900 dü sizce normalmi
Kaşar peyniri, yeşil mercimek,muz ,yumurta , hurma asiri kiloo aldiriyor
Tosuncukannesi maşallahh, normal doğum mu oldu acaba??
Bende 30 haftada gittim bebeyin kilosu 1560 qram. Cok az😔 ne yapiyim, nasil bebeye kilo aldirayim bilmiyorum. Şurada doguma ne kaldiki.
Narmincan gayet normal doğuma kadar kilo alır merak etme bende 30. Haftadayken 1500 civarıydı programda bile ortalama kilo 30.haftada 1500 yazıyor zaten
Narmincan benım 31 haftalık doğmuştu kızm 1.200 gr dı.🤔cnku zaten 7. Aydan sonra başlıyorlar kılo almaya
Narmincan bence bebeğin kilosu olması gerektiği gibi benimde 29.haftada 1486 gr dı sizinki de normal zaten asıl kiloyu 30 dan sonra alıyorlar
baby3_ bende bugün 36 oldum ve benimde ikiz. Doğduktan sonra ne kadar kilo verdiler? Kuvözde kalma gibi bir durum oldu mu?
baby3_
baby3_ merhaba Kars kaşarı küflü olduğu için zararlı değil mi ? Bende aldım ama küflü peynir çok zararlı diye okuduğum için yemedim . Sizde bir sakınca olmadı mı
baby3_ kuveze alındılar mı ikizler bende ikiz gebeyim çok korkuyorum
baby3_ benim de ikizlerim olcak ve ben zayıf doğmalarından çok korkuyorum 11+5 günlük olduk
zlmkrgz yok olmadı şükür kiloları iyiydi bir gün önce ciğer geliştirici de yapıldı. Şimdi 1,5 yaşındalar ben gebeyim 6 haftalık 🙈
baby3_ bende geçen hafta gittiğimde 2340 2480 civarı falan dendi erken doğum riskim var diye ciğer geliştirici zaten yapmışlardı 30. Haftada hayırlısı ile gelirler inşallah. Rabbim size de güç kuvvet versin inşallah 🙏
Ergullll canım yediğin içtiğin çocuğun gelişimini etkilemez olur mu elbette etkiler kilo olarak bakma buna kemik yapısı zekası beyin gelişimi her şey gebeliğinde yediğin içtiğine bağlı yoksa çocuk üç kilo da olsa zaten normal