ozlmayn Gürcan beyi çok öneren var evet gittiğimizde bir defa ayrıntılı ultrason için mi sadece ücret alıyor yoksa ayrıca bide giriş ücreti de alınıyor mu
Sltnmstf sadece detaylı için ücret verdik diye hatırlıyorum
Sltnmstf ben o kadar memnundum ki doğumu başka şehirde yapacağım en çok üzüldüğüm Gürcan beyi bırakmak oldu
ozlmayn anladım bizde randevu aldık sonunda Gürcan beye ama maddiyat açısından düşünecek olursak Ali kolusari daha uygun imiş eşimle konuşup artık hangisine gidelim derse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
Sltnmstf inşallah.Ali beyi hiç duymadım
Sltnmstf eğer patnosa gelebiliyorsanız Feride Paksoyu önerebilirim özel klinik 150 TL ücreti var ve çok ilgili Güler yüzlü bir doktor ☺️
Ela344 çok teşekkür ederim ama artık randevu vs aldık
Ela344 merhaba acaba Patnos damı oturuyonuz bir kaç birşey soracaktım.
ozlmayn bende duymamıştım ama kliniği vs varmış gidince göreceğiz bakalım
Ali hocaya gidiyorum bende kesinlikle pişman olmazsınız çok bilgili ve iyi bı hoca hiç panik yaptırmayan bı doktor her sorunuzun da cevabını verir
Sltnmstf
Ozgeeeee30 inşaallah bizde memnun kalırız ilk defa gideceğiz
Ozgeeeee30 nerede acaba bu doktor ücreti nedir
Sltnmstf kalırsınız benim hamilelik süreci biraz sıkıntılı ama Ali hoca baya toparladı beni hiç pişman olmadık 😊
Ozgeeeee30 memnun kaldım ama her ay 500 TL bütçeme uymuyor malesef bide kan tahlili vs istedi yani aşırı fazla oluyor son iki defa daha gideceğim Van’da doktora bakalım kime nasip olacak onlarda
Adalet sarayının karşı binasında girişi 500 tl
Sltnmstf kanları Devlet Hastanesi’nde yaptırın detaylı ultrason da memnun kalmanıza sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Detaylı ultrason için uygun ve anlatan bir doktor bu yönüyle tavsiye ederim 👏👍
Ebru4242 evet tabikide sorabilirsiniz ☺️
Ela344 hangi doktora gidiyordunuz Patnos da bizde yeni tayin olduk ta birde detaylı ultrason yapan bir yer varmı burada bilginiz var mı acaba.
Ebru4242 ben Feride Paksoya gidiyordum çok iyi bir doktor tavsiye ederim detaylı ultrason Feride hanım yapıyor diye biliyorum ama eğer orda yoksa ağrı merkezde özel güven tıp merkezinde yapılıyor ☺️
Ela344 Teşekkür ederim 🤗