Daha çok yeni gebeyim 4 haftalık, vajinal bölgemde kaşıntı var ama daha derine inmedi, bu dönemlerde travazol kullanan var mı genelde iyi değil diyorlar ama içeriye sürmeyeceğim. Doktora da soramıyorum şu anda bu tarz bir durum yaşayan oldu mu?
balkizinbebegii benim doktorum vermişti kullanmıştım ben ama sen doktoruna danışarak kullan bence
balkizinbebegii travazol kortizonlu bir krem danışmadan asla kullanmayın
balkizinbebegii önermiyorlar canım ayrıca tam olarak kaşıntı ne sebebten var bunu bilmeden bişey kullanmanda hem etkisiz hemde zararlı olabilir. Sirkeyle suyu karıştırıp silebilirsin ama günde max 2 defa falan yap.
balkizinbebegii benim doktorum da vermişti ama 17. Haftamdi ozaman başlarda sorun olurmu bilmiyorum tabi
balkizinbebegii bende 4 haftalıgım hıc kasıntım olmazken vajınam cok kasındı hala devam edıyor korkuyorum :(
balkizinbebegii Canım doktoruna kesinlikle danış . Extra kendim ilk haftalardan beri genelde enfeksiyonla mücadele ediyorum vücudum yapıyomuş o yüzden sürekli önce bi kaşıntı faciası sonra da fitille son çözüm oluyor. Travazol ve canesten diye iki ilaçtanda kullandım sorun şu kaşıntıyı geçiriyor ama bi süre hatta bende geçirmiyordu ben doktoruma sorarak sirkeli suyla temızlıyodum o derece velhasıl doktorunla görüş ilk aylarda iyi değil diyen de çok ben 3. Aydan sonra fitil kullandım mesela enfeksiyon önemli
Önermiyorlar malesef bende doktoruma sormuştum kullanma dedi başka herhangi bi ilaç olurmu dediğimde onuda vermedi önermiyoruz dedi.
Cudi95
Duygu-K
Yoncaasakin
Ssennn
mmihri
Herkese teşekkür ederim kızlar, en iyisi bayram sonu doktora kadar bekleyeyim. Kaşıntı artar bebeğe zarar verir diye korktum ama yapacak bir şey yok inşallah bir şey olmaz 😑
_aysemiaa çamaşırın fazla nemli kalmasından ileri geliyor genelde, sanırım ben de akıntım fazla olunca dikkat edemedim sonra farkedince hemen dikkat etmeye başladım. Günde en az 2 kez çamaşır değiştirin kuru tutun diyorlar size de belki öneri olur inşallah iyileşir kendi kendine 🙏🏻
balkizinbebegii ya ben hem gunluk pet hemde carsaf kestım oyle koyuyorum hep degeısıyorum cunku iç camasırı dayanmaz :( kesıldı bırden kasıntım falan 🙏
_aysemiaa çok sevindim, benimki de dükkat edince biraz iyi oldu kesildi şükür 🙏🏻