Kızlar birsey sormak istiyorum 20 haftalık ikizlere hamileyim 5 gün önce de korona oldum dün gece de geçmek bilmeyen kaşıntım başladı her yerim kaşınıyor parmaklarım dahil acile gittim ancak bosey yapmadılar sizce neden olur bu
Buketsnl stresten oluyor ama sen yinde doktora git bnce
Buketsnl ilaç kullanıyomusunuz korona için belki alerjik bi durumdur
Buketsnl uyuz falan olmasın🤔 yada güneşe karşı alerji falan
Buketsnl stresten vücudun kurdeşen döküyodur canım ama sen yinede bir cildiyeye görün
Buketsnl merhaba aynı şikayetle ben de gittim kaşıntıyı ihmal etmeyin karaciğer enzimleri ile ilgili olabilir. Mutlaka doktorunuza en kısa sürede randevu alın. Gastroentolojiye yönlendirecektir.
Buketsnl bendede 2 aydir gecmeyen bi kasinti gece gunduz uyku düzenim kalmadı doktorum losyon verdi bitti uyuz ilaci bile kullandim ama hiç fayda etmedi cildiyeye gidecem doktorum gecmezse git demişti cigerlerle alakali olabilir de dedi
yigitinannesiiiii hayır ilaç vermediler sadece parol kullanabildim hamilelik olduğu icin
yigitinannesiiiii sadece hemogram kan yapıldı oda normal çıktı bende anlamadım neden olduğunu
Marazin_annesi yok uyuz da yara vs oluşuyormuş uyuz degil dediler de güvende de çıkmadım zaten karantinadayım 😀
Buketsnl hımm geçmiş olsun canım devamlı duşa gir ılık istersen kaşınan yerlerine kolanya sür mikrobunu kırsın
Marazin_annesi öyle yapıyorum bakalım insallah geçer
Buketsnl inşallah 🤗
Aysegulstwins sizin ki de aynı mi oluyordu bir süre sanki geçti gibi oluyor sonra bida başlıyor
Buketsnl en önemli bulgu avuç içlerinde ayalarda ve ayak tabanında kaşıntı benim 1 haftadır var geceleri uyuyamıyorum geceler daha da artıyor çünkü.
20171994 iki ay uzun bir süre ya cok geçmiş olsun keske en başta su ciğerlerle alakali test yapsalar