Kızlar burada yakın zamanda muayene olan, doğum yapan arkadaşlar var mı varsa zamdan sonraki ücretler nasıl acaba 🙏
Sedavarol 10 gün önce telefondan sordum normal doğum 2.750 den 3.500 e yükselmiş muayene ücretini bilmiyorum
Seymoshh ücret ogrenmek icin mi aradınız yoksa muayeneniz de var mı
Bende saygı hastanesinde pelin hanımda doğum yaptım 2015 te 2000 civarı idi zorunlu sezeryan oldu. Şimdi yine hamileyim ama avicenna umut hastanesi fatih beyi tercih edeceğim inşallah ☺️
eserce05 Bende pelin hanıma gidiyorum tüm kontrollerin ondadır fakat zamdan sonra gelen o artışı merak ediyorum kontrole daha var pelin hanım nasıl siz nasıl doğum yaptınız anlatır mısınız 👼🤍
Saygida nihal cetindi sanirim ona gidiyorum muayne ucreti 225 tl cok iyi bir doktor kendisi tavsiye ederim dusunenler için
Emine4 doğum ücretlerinden haberiniz var mı
Sedavarol gayet iyiydi doğum öncesi. Doğum esnasında bebeğin aşağı inmediğini söyledi vakum yapmasına rağmen normal doğm gerçekleşemedi maalesef. Zorunlu sezeryana alındım. Pelin hanım iyiydi sadece hastane çok kalabalık geliyor bana.
Bnde saygıda doğum yaptım normal dogumdu bebegim son anda ters döndü mecbur sezaryana aldılar normal 3.500 mecburi sezaryan 4.500 isteğe bağlı 5.500 Muane ücreti 220 tl