Ya kızlar bebek hareket ederken vajinada bir acı bir ağrı oluyor sizde oluyor mu 34+1
benimmdunyamm bende de geçen gece olmuştu 36+5 teydi ağlayacaktım az kalsın biraz dinlenirsen geçer normal bunlar artık son günlerde , sıklık kazandığı zaman doğum yaklaştı demektir onun disinda sorun etmenize gerek yok bence
benimmdunyamm pozisyonu nasıldı bebeginizin makat geliş mi baş geliş mi
benimmdunyamm anlık iğne batması gibi mi
benimmdunyamm benim 27+2 vurdukça ağrıtıyor vurduğu an tuvalete gitmek zorunda kalıyorum bende anlamıyorum geçen gün doktorda başı aşağıdaydı 😅kafalık atıyo heralde
benimmdunyamm 33+2 bendede durum aynı aglicak nerdeyse dogurucam zannediyorum 2. Gebeligim çok daha zor üstüne birde nefes darlığı aldığım nefes yetmiyor
Benimde suan ole oldu anlamış değilim asırda hareketli 32+0
Kumdurder sanki ayağı oradan çıkıyor gibi ağrıyor mu acıyor mu yanıyor mu anlamadım
benimmdunyamm aynısı bugün bende oldu 25 haftalık hamileyim bende neden açana?
benimmdunyamm ayağını oraya sokuyor gibi aciyo bndede oldu kafasi ordaymis
Sevcan24 bilmem ki
hankayaa123 hadi yaa aynen değişik bir şey ya
Menek16 evet makat gelişti canım
Alparslanveannesii evet benziyor
Çok fazla dönünce hareket edince banada adet sancısı gibi ağrı oluyor dursun diye yürüyorum bende , oturduğumda durmuyor 🥲🌸
Damlacaa maalesef durmuyor ya
benimmdunyamm benim makat geliş oldugunda genel de kasıgıma baskı yapıyordu şuan baş geliş vajina da baskı oluyor belki sizin beybito da ayak ve popoyla vajinaya baskı yapıyodur ya da dönmüştür🌸
Menek16 inşallah dönmüştür yaa
[silindi] benimki de inşallah dönmüştür
benimmdunyamm inşallah 🥰
Izeld aaa öyle mi