Eylul2541 bende bu durumun su içmemle alakalı olup olmadığını sordum ve doktorum hiç bir alakası olmadığını tamamen düzenli beslenme elbetteki yeterli su alma (fazla içmeyle bir alakası olmadığını) tamamen anneden bebeğe geçen kan akımıyla alakalı oldugunu söyledi. Basende benek idrarını boşaltmadıgı içinde öyle görünebiliyormuş. Bunun için bir sonraki ultrasonu beklemekte fayda olacağımı söyledi. Alttan sıvı aldılar su sızması var mı diye ve yoktu. Sizde kontrol ettirdiniz mi alttan örnek aldılar mı. Eczaneden bi KİT aldırdılar ve o KİT ile test yaptılar
sanslibiranne alttan su sızdırma henüz olmadı doktorum perinatalojiye yönlendirdi o baktı o da bir şey bulamadı her şey yolunda su biraz az ama takip edilmesi gerek dedi
Eylul2541 bu geçebilen bir durum canım sakın kendimi üzme benek stresi hissediyor dedi benim o haftadan sonda her suyuma bakıldığında gayet normal dendi bugün yine kontrolümüz var 😊
Eylul2541 sizin vaktinizde oldu bol bol sulu şeyler tüketim geçti ama erken doğurdum
Mmik63 ne kadar erken peki?
Eylul2541 biri 36 biri 35 doğdu
sanslibiranne siz şuan ne kaçıncı haftadasınız? Çok teşekkür ederim içime su serpitiniz ☺️
sanslibiranne size kaçıncı haftanızda su sınırda dendi?
Eylul2541 34 de
sanslibiranne şuan kaçıncı haftadasınız durumu nasıl bebeğin su seviyeniz normale döndü mü?
Eylul2541 suan 37+3 üm su seviyem normale döndü 2 3 günde bir nst ye giriyorum sadece son 3 nst de sancım cıkıyor doktorlarda zaten şimdi doğsa da artık risk yok dedi
Benimde 35 te şu az dedi bugün 36 idi kontrole gittim sıkıntı geçti haftaya kontrole gel dedi. Bol bol su tüket. Düzenli beslen geçiyor stres yapma en önemlisi. Ki doktorum 2 gün sonra alırım felan diyordum da s3n ne yaptıysan yapmaya devam et gerek kalmadı dedi
Minikkalbinannesi ben daha 29+2 yim korktum açıkçası sadece su alt sınıra yakın dendi renkli ultrasona girdim ordaki doktor bi takip edelim dedi başka bir sorun yok dedi
sanslibiranne ah ne güzel haber rabbim bizlere de duymayı nasip etsin inşAllah cuma günü kontrole gideceğim bakalım ne diyecek