Bezmialem Dogum yapan var mı aramızda ?Doktor ve doğum ücreti hakkında bilgisi olan var mı ?
D-vitamini cağlar cetine takipliyim ama dogum fiyati hakkinda bende bilgi sahibi degilim ustte kalsin.
D-vitamini infertilide pınar özcana gidiyorum tüp bebek bölümü docent 350 tl ama doğum kesin fazladır cnki istersen girermiş oda pahalı dio okumuşum buralarda DHa önce kayıplarım var die oraya gidiyorum şimdi 10 haftaya girdim doğum fiyatı ilerleyen zamanda konuşulur
D-vitamini ben 1 ay önce fiyat aldım uzman dr 2750₺ doçent 5000₺ Prof 7500₺ ama fiyatlar değişebilir ara ara gelip sorun dedi en son böyleydi suan nasıldır bilmiyorum
Yildiz028 Çağlar beyde doğum yapan var çevremde ama geçen seneki fiyatı söyledi .Bilgi aldığınızda paylaşım yapar mısınız mümkünse 🌺
Uzman doktorlar 2750₺ Prof 7500₺ doçenti tam bilmiyorum
designermom çok teşekkür ederim 🥰
Pijamaskeliler sağol canım 🥰Sağlıkla kucagina al inşallah , zaten herşey gün geçtikçe pahalı oluyor .Rabbim hepimize yardımcı olsun
Sibelcvn çok teşekkür ederim.Ya acayip pahalıymıs 😕
Ben geçen gitmiştim muane ücreti 500 TL idi muane ücreti bu kadarda doğumu düşünemiyorum
D-vitamini ben uzman dr gidiyorum memnunumda doktorumdan yine ona yaptıracağım doğumumu da inşallah🙏🏻
Sibelcvn kime gidiyorsunuz
D-vitamini İlk 4 ay Nuriye Ünsele gittim o 4 aya kadar bakıyordu ek hizmet binasında. Şuanda da büyük Bezmialem de Halime çalı Öztürk hocaya takipliyim
Sibelcvn merhaba Ssvd fiyatı nedir acaba
twohones merhaba naptını ssvd icin bezmialemden fiyat alabldnz mi
Mlkesn hayır maalesef
Mlkesn doçent için fiyat almıştım 5000 TL dediler ama doktorum gitti şuan için farklı bir doktora geçeceğim