HurremSultan Kızlar eşimle çift terapisi almak istiyorum. Aranızda giden varmi İstanbul Avrupa yakasında. Gittim çok memnun kaldım diyeceğiniz yerler. Lütfen saçma sapan şeyler yazmayın eğer biliyorsanız bir yer cevap verin lütfen 🌸
Azizinannesi2 HurremSultan senin eşin yine iyiymiş çift terapisini kabul ediyor iyi gelecektir size eminim 🙏🙏 Allah’ım aranıza huzur muhabbet versin inşallah 🙏❤️
Ayselrn HurremSultan bakırköyde var ismini unuttum ama incirli durağının arkasında güzel olduğu söyleniyor
HuyumKurusun_ HurremSultan ben Allah’tan mal mülk isterken mal kısmını fazla kaçırmışım, şu terapiden sonra benim mal biraz değerlendi sandım ama yanılmışım mal aynı mal değişmedi maalesef inşallah sizde işe yarar..🙏😂
HurremSultan Azizinannesi2 ben gelmem sen git diyor ama mecbur benimle gelecek zaten tek başıma gidemem ki🥺 Valla çok moralim bozuk nolucak böyle bilmiyorum. Birgun olduğum yerde ölücem stresten.
HurremSultan Azizinannesi2 öyle anlatılacak şeyler değil. Yani sunu yaptı bunu yaptı değil. Genel tavrı beni çok yoruyor artık. Önceden kavga ederdim hep. Şimdi bebekler olunca içime atmaya başladım. Hep birsey yok bosver unut fakan diyorum. Ama yüzüm sivilce doldu stresten. Çok üzülüyorum hamilelikten mi yoksa gerçekten kötü şeyler mi oluyor bilmiyorum. Tek istediğim evde huzursuzluk cikmamasi🤲🏻🥺
Azizinannesi2 HurremSultan öyle olunca daha kotu oluyor biliyor musun bir yerlerden çıkıyor o yani içine atınca içinde kalmıyor bir yerinde çıkıyor onu çok iyi biliyorum Allah evinize sağlık huzur mutluluk muhabbet versin inşallah 🙏 ❤️ yaz kağıtlara çöpe at suya anlat başkasına anlatamiyorsan
HurremSultan Azizinannesi2 öyle yapicam sanırım. Terapi alana kadar stresten bayilicam yoksa🥲 iyiki burasi var burası olmasa kafayı çoktan yemiştim sanırım 🌸☺
HurremSultan Ayselrn çift terapileri nasıl oluyor yani normal psikolok mu bakıyor yoksa başka bir bölüm mü var. Yani kendi içerisinde ayrılıyor mu doktorlar
Ayselrn HurremSultan evlilik ilişki terapisti olarak geçiyor birlikte gidiyorsunuz hem tek tek hem birlikte sorunlarınızı paylaşıyorsunuz tabi biraz tuzlu :) şuan fiyatları nedir bilemiyorum
HurremSultan Ayselrn Hadi ya 🥺 bir terapi hayali de yalan mı olucak yoksa😒 çıldırıyorum ya hersey bu kadar pahalı olmamalı