Kendimi bildim bileli kronik kabızlığım var. Hamileliğimde kabızlık daha da arttı. Bugün ishal oldum ve geçmiyor. Sizce bu bi belirti olabilir mi
Bussbusss az önce benzer bır soru paylastım bende merakla beklıyorum yaşayan varmı bu durumu
Bussbusss Ben doğuma son 1 hafta kala ishal olmaya başladım, sancım başlamadan önce de midem bulanıyordu hatta yolda çıkardım bile. Olabilir ama kesin belirti değil
Bussbusss 37. Hafta da baş dönmesi ve tam olmasa da yarı ishaldim. Gün boyu basım döndü 7 kez tuvalete çıktığım gece acilen Sezeryana alındım tansiyondan 😅 Yani ciddiye alın derim ne kadar doğru doğum belirtisidir bilemem
Bussbusss doğumdan 4-5 gün önce çok şiddetli ishal oldum hatta bende post açmıştım burda 🙈 doğuma yakın bağırsaklar kendini temizliyormus bazı kişilerde oluyormuş 😚
👆
Bussbusss benim tandığım herkes sancılardan önce ishal oldı annem de hep öyle olmuş
Melekeroglu 2 gün önce oldu geçti son 45 dkdır fena haldeyim bebeğimde çok hareketli aklıma gelen dopum başlangıcımı acaba sorusu oldu
Melekeroglu gerçekten mi çok heyecanlandım siz böyle diyince
AysenurSeyma benim de başka belirtim yok suyum da gelmedi nişanım da 🤦♀️ 37+5 bende
AysenurSeyma ağrılarınız tam nerede? İshal sanırım hamileliligin sonuna doğru herkeste oluyor benimde doğuma son 4 günüm var neredeyse 1 aydır ishalim
Bussbusss gerçekten hatta geçen hafta arkadaşım da akşam ishal olmuşum dedi geceydi sabah 10 da doğuma girdi o sırada da yanımda teyzem vardı böyle olmuş dedim teyzem ben de her doğumdan önce ishal oldum dedi
Bussbusss aynen bende 38+3 nişan ve su yok hala
AysenurSeyma sonumuz hayrolsun 🤦♀️
Başına gelen varsa tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum🥺
LamiyaCetinkaya dogru kişiden kişiye değişebilir ben hiç ishal olmadık hayatım boyunca o yüzden biraz tedirgin oluyorum
Melekeroglu heyecanlandım vallahi artık hakkımda hayırlısı olsunn☺️
_sila07 regl ağrısı gibi beldende vuran ağrılarım vardı son 1 haftadır şiddeti ve süresi kısalmadıgı için yalancı sancıdır diyordum ama ishal agrısıyla karısınca değişik birşey oldu
Benim ishal ağrım olmuştu doğumdan önce
Mervenur16 bende şu an sadece ishal var herhangi bir agrı olmadı
Deletedmom_33 kendimi biraz takip edeyim cok sağolun
Buseyllzr yaaa gerçekten mi heyecan bastı insallah benim de öyledir de kavuşurum yavrumaaaa🥰