Canım hamburger çekti yemeli mym 8 haftalğız bi defalık çok mu zararlı 🙈
guzllk-25 başından beri Yedim hala da yiyorum
guzllk-25 evde yapabilirsen afiyet bal şeker, ama ben uğraşmam dersen hakiki köfte veya tavuk kullanan bir tükkana git. Ha bi de yeşillik-domates koydurma (hijyen), bi de mayonez cısss Evde tüm yeşillikleri koyabilirsin😁
guzllk-25 canın ne çekiyorsa ye benim ilk 3 ay çok bulantım oluyodu yemek yapamıyodum her şeyden tiksiniyodum bir tek burger king aşeriyodum haftada 2 kez yiyodum
guzllk-25 valla ara ara yiyorum ben 🤷🏻♀️
guzllk-25 8 aylık hamileyim haftada 3 4 kere yiyorum başka birşey almıyor midem kızımdada yesin elhamdillah hiç Bi sıkıntı olmadı
guzllk-25 Yoo ben yedim hamilelik boyunca. Tabi 9.hafta da Popeyes yemiştim 1 saat sonra çıkardım. Sonrasında tüm hamiellikte tavuk ve tavuk sulu şeyler yiyemedim midem direk bulandı
guzllk-25 big mac aşerdim her istediğimde de yiyorum dışarıdan.
guzllk-25 neden zararlı olsnki canım nezamn ısterse yıyorum bı sorunda olmuyor cok sukur
canım her istediginde yiyorumm
Canın ne cekiyorsa ye bence ben yiyorum canım ne çekerse
Birileri onay verince içim rahatlıyor resmen. Hep eşimin aklıma girmesi sonucu oluyo ya bunlar 😀
Deletedmom727272 Normlde evde yapıyorum ama bu saatte yapamam vlla şuan canım çekti canım 😀
guzllk-25 uuuu aşerme miii😁 gir günaha o vakit, yeşillikten uzak ama🫠
İlk hamileliğimde annemi sürekli hastaneye götürdüğüm için yemek yapamadığım günler oluyordu. Eşim akşam hamburger yemeye götürüyordu. En az 50 tane yemişimdir 😂 şimdi midem çok almıyor. Ama yine 5 ayda en az 7-8 kere yemişimdir. Midemin almadığı hal buysa alsa ne olurdu 😂😂