kızlar merhaba transferimin 10. Günü bugün 7. Günü kan vermiştim 0.3 negatif çıkmıştı açıkçası umudum da kalmadı , henüz tekrar vermedim. Başarısız olunca adet olunuyor mu kendiliğinden başarısızlık yaşayanlar kaç gün sonra adet oldunuz acaba ?
Elssa1112 bı kaç gün içinde adet olursun cnm pes etme ama peşine düş genetik test yaptır embriyolarina her seferinde transfer parası verme en azından sağlıklı olanı transfer edersin
Elssa1112 geçmiş olsun öncelikle herseyin hayırlısı insallah. 10 gün içinde adet olmustum . 9 ay ara verdim kendiliğinden çok şükür nasip oldu . Rabbim tez zamanda güzel haber almayı nasip etsin sizede 🤲🏻
Elssa1112 ben negatifi adet olarak öğrenmiştim. İlaç kullanırken adet olmazsınız diyorlar ama gününde olmuştum yani. Tabi bünyeye göre değişebilir
moom222 genetik tanılıydı ki canım zaten 2 tane sağlıklı embriyo vardı ikisinide transfer etmişti
Oznurcakir kendiliğinden gebe kalabiliyorum canım ama basımdan down sendromlu gebelik geçtiğinden dolayı normal yolla cesaret edemedim genetik tanılı yapmıştım
Elssa1112 anladım canım Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin insallah emeğinin karşılığını alırsın tez vakitte 🤲🏻