Ya hanımlar genital ağda doğumu tetikliyor mu? 33+3üm herkes bişe diyor yaaaaaaa valla millet her konuda yorum yapma konusunda üstad olmuş ama kimse demiyor ki hamiledir işini kolaylaştıralım Herşeyi söylemeyelim de kafaya takmasın , yok anam yok
Ruveyda_baskapan düzenli gidiyorum 36. Haftadayım bir sorun yaşamadım
Ruveyda_baskapan 34. Haftada ağda yapan ben heç bişey olmamiştir..😁
Ruveyda_baskapan yok canım kendini kasma yeterli bende yaptırdım ilk gebeliğimde tertemiz oldu ama şuan acı çekiyorum zorlanıyorum yaptıramıyorum canım aşırı tatlı diye yoksa dayanabilsem bende giderim.
Ruveyda_baskapan tetiklemiyor. Pazartesi sancım çıkmıştı nst de hemen ardından ağdaya gittim ne olur ne olmaz diye. Hiçbirşey olmadı ama 🥲
Ruveyda_baskapan bende inanmıyorum tetiklediğini sadece kendini aşırı derecede kasmamak gerekiyor oda ilk değilse niye kasasın yani insan bilmediği şeyden korkuyor 🤷🏼♀️
Ruveyda_baskapan ben 30 haftalığım 24 den bu yana yaptırıyorum hiç sorun yok şükür
Ruveyda_baskapan 36.haftamda gittim hatta arada sancım kasılmalarım oluyo diye hazır olurum diye komple yaptırdım hiç sorun yaşamadım birde sancılı gittim sadece kendinizi kasmayın kuaförünğz anlayışlı olması lazım ben bekleye bekleye apdaya girdim
Ruveyda_baskapan of tetikleseydi keşke 38+3 de yaptırdım bugun 39 olduk ve artık doğsun istiyorum 😂😂😂
Ruveyda_baskapan 35. Haftada yaptırdım asla tetiklemiyor 🌸 kendini çok aşırı kasma yeter. Bebegi etkileyecek bir durum yok ♥️
Ruveyda_baskapan hiç gitmemezlik yapmadım 4. haftadan beri gidiyorum. 32 olduk şuan. Hiç sorun yaşamadım, asıl temizlik ağda valla pamuk gibi oluyor insan vazgeçemiyor. 🙈
Ruveyda_baskapan 39. Haftada yaptırdım bişey olmadı
Ruveyda_baskapan ya konuyla alakasız ama bişey sormak istiyorum. Tam vajinanın üstünde bebek hareketi hissediyor musun tam kasıkta. Çok aşağıda gibi geldi bana.
Ruveyda_baskapan erken doğum riskim var ona rağmen sürekli agdaya gidiyorum hiç korkma canım
Ruveyda_baskapan 38 de yaptım hicbisey olmadı 40+2 de doğurdum benim doğumu alttan muayene tetiklemisti 😚
Ruveyda_baskapan 39. Haftamdayim hiç bisi olmaz hatta yaptırırken kendimi istemsiz kasıyorum ama bisi olmadi olmazda yani
Ruveyda_baskapan ben önceden jiletle alıyodum hamile kaldığımı öğrendiğim zaman ağdaya döndüm ve hiç sorun yaşamadım çok şükür internette o kadar çok bilgi kirliliği var ki herkes başına gelen kötü şeyden bahsediyo güzel hiç bişey okumadım gönlünüzü ferah tutun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ruveyda_baskapan 😂😂bizim milet profesyonel olmuş her konuda ama cogu yanlış.bilgi veriyor kulak asma kimseye sen en iyisi doktorunla konuş erkek erkekse çekinmiyorsan yanındaki çalışana de o söyler bilgi alırsın
HuyumKurusun_ aman iyi bari bende gideyim 😂😂
Yok canım ya herkes bişi söylüyor
Misey o söyleyenlerin koca göbekleri yok , anlamıyorlar halimden 😂😂
Deletedmom52620 valla hamilelikten önce hep giderdim ama şimdi hep jilet kullandım artık mahvettim kendimi lanet olsun jilete Ya, ağda gibisi yok
Ruveyda_baskapan tabiki de birde kıla meyilli değilse 2 ay rahat gidiyor benim o şekilde ağda yaptırsam 2 ay misler gibi ilk yaptırdım 8 haftalıkken açıdan aşağıya düşecektim bende hep kolaya alıştım alıştım lazer hamile kalınca afalladım jilette zor bir süreden sonra eğileceksin bakacaksın jilet bana daha zor geliyor ama elinin ayarı bir ağdacı varsa kesinlikle yaptır zaten doğuma az kalmış
Ruveyda_baskapan son haftalarda öyle oluyor bişi görmek imkansız🤣🤣🤣🤣
Umutunannesi92 ben biraz kasarım öyleyim 😂
Gizemuysall3 sabaha doğur inşallah amin 😂
Ruveyda_baskapan olmadı olamıyor 😂😂😂 yolunu kaybetti heraldr benimki
Kebessack123 ben erken doğumdan çok korkuyorum da ondan sorayım dedim canım sağol