zilhan 17+3 günlük hamileyim. İkinci hamileliğim, bulantılarım geçti zaten bunda kızımdaki kadar zorlanmadım. Göbeğim çok erken çıktı. Hareketlerini de erken hissettim. Cinsiyeti de belli. Çok şükür şu an için herşey yolunda 🥰
Yasminadem Ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🙏🏻
Yasminadem Bulantı çok kötü oluyo 2 gün büyüksünüz bizden 🥰😀 Erkek sanırım cinsiyet bi kızınız da varmış Allah bağışlasın bunuda sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲🏻🥰
zilhan bende 15 haftalığım daha ilk aydan göğüste kararma agrı şişkinlik ve lekeler oluştu göbekte hafif çıktı , iştahım çok açık degil ve yorulduğumda yada ufak bir soguk aldığımda sol bacağım tutmaz hâle geliyor sizde de oluyor mu bu durum ?
Alraka1_ merhabalar benim sağ bacagimda oluyor o kramp girio gibi uyusuo böyle sıcak sıcak
Alraka1_ Bende de aynı durumlar mevcut bacak ağrım hep oluyor zaten , göğüslerim karardı uçları ağrı uçlarında var . 🥹
15+2🤍 inanılmaz bir bel ağrısı var 3. Gebeliğim cinsiyet 13de %90 erkek demişlerdi değişmezse. Göğüslerde hassasiyet ve kaşıntı var. Göbek de çıktı artık kıyafetlere giremiyorum Bişiler hissediyorum tam göbekte ama hareket mi bilmiyorum. Bizim doğumumuz sezeryan olucak devlette.
Flz-cner98 Benimde çok fazla bel ağrım var kalça uyluğum belim kopuyor resmen , cinsiyetim belli olmadı 18. Haftamda gideceğim . Hayırlısı olsun , benim ilk gebeliğim
Damla3509 Bende de aynı durumlar mevcut , benim de ilk gebeliğim 🙏🏻
Gunescanturk 79 kilodayım boyum 1.72 öncelerden bende kıpırtı hissediyordum bu aralar hiç hissetmiyorum doktora bu ayın 22 sinde gidicem o zaman 21 haftalık olucam neredeyse o zamana kadar hissetmezsem bende sorucam doktora
09Tugba_0909 Ah kuzum bende bazen yoğun hissediyorum bazen hissetmiyorum , hemen bir vesvese başlıyor iyi mi nasıl niye hareket etmiyor diye , ama şuan çok küçük hissetmememiz normal sanırım . Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
zilhan 19+3 haftalık hamileyim daha yeni yeni hissediyorum kızımı ikinkere çok net hissettim oda çok çikolata yemiştim ondan galiba
Selinayyy bende 19+5 haftalığım daha hissetmedim tam olarak
Selinayyy ilk gebeliğim cinsiyetimiz kız
09Tugba_0909 bende sadece iki kere hissettim çok az da olsa benim ikinci gebeligim ilkinde kürtaj olmuştum bizim cinsiyetimiz de kız alışverişe fln başladın mı canım🥰
09Tugba_0909 Ay maşallah , sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Selinayyy evet başladım yavaştan artık anca hazırlığımı yaparım çünkü herşey çok pahalı 🤷🤷
Selinayyy Kuzum benim de ilk gebeliğim , cinsiyetim belli olmadığı için kıyafet alamadım onun yerine zıbınını filan alıyorum bol bol , kıyafet 7. Ayda alırım . ❤️Sizin de hayırlı olsun bebeğiniz
Gunescanturk Ay ne güzel o zaman ne güzel , 16+0 olduk bugün zaten . İstanbul’da yaşıyorum Kağıthane’de oturuyorum bende , Gaziosmanpaşa yeni yüzyıla gidiyorum Şefik Gökçe’ye ama memnun değilim , aynı hastane de dilşad hanım var ona gideceğim
zilhan iyi bir doktor kontrolü en iyisi 🫣 değiştir gitsin beğenmiyorsan
09Tugba_0909 Bebek tekmesi gibi değil ama kıpırdama gibi vurma gibi dalgalanma gibi hissediyorum ara ara ama hergün değil . Biraz daha büyüsün hergün hissederiz herhalde canım
15+6 yım. 47 kg ile hamile kaldım 50yim şu an göbeğim iki haftadır belirgin. Bulantılarım çok şükür bayağı azaldı ama iştahım öyle çok açık değil. 14.haftanın son günlerinde kız dendi bana değişmezse kız bebiş 😍 Çok sık tuvalete cıkmaya başladım ben ve çabuk yoruluyorum hemen bi kas bel ağrısı kendini gösteriyor az yorulunca
Gunescanturk kilom 61 60’la hamile kaldım , 4. Ayımdayım . Zayıfım ama hissediyorum 🥹
zilhan ne güzel zayıfsan hareketleri yakında dıştan görürsün hayatım kendini üzme 💋