zilhan hayatım mavi damarlar iyiye işaretmiş teyzem dedi sütün dolgun olur diye benimde 17+2 hafif göbek mide bulantılarım hala var hangi şehir? Hangi HASTHANEDE yapacaksınız doğumu
Gunescanturk 19+5 haftalığım daha henüz tam olarak bebek tekmelerini hissetmedim siz hissettiniz mi
Gunescanturk Ay ne güzel o zaman ne güzel , 16+0 olduk bugün zaten . İstanbul’da yaşıyorum Kağıthane’de oturuyorum bende , Gaziosmanpaşa yeni yüzyıla gidiyorum Şefik Gökçe’ye ama memnun değilim , aynı hastane de dilşad hanım var ona gideceğim
Gunescanturk 1 gün büyüksünüz bizden 🥰😀 Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻
09Tugba_0909 benim ilk hamileliğim anlamıyorumdur yanlış yöneltmek olmasın ama ben el hareketlerini kıpırdamasını hissediyor gibiyim aç kaldığımda göbek kordonunu çektiğini de hissediyorum siz kilonuz varmı? Ondan olabilir mi? Doktor ne dedi bu duruma
09Tugba_0909 Bebek tekmesi gibi değil ama kıpırdama gibi vurma gibi dalgalanma gibi hissediyorum ara ara ama hergün değil . Biraz daha büyüsün hergün hissederiz herhalde canım
09Tugba_0909 canım ben de 19 a yakınım. Dıştan hissedilmiyor tabii ki ama içten pır oır hissedersin. Bişey gezer gibi ya da tabiri caizse gaz gibi 😂
09Tugba_0909 bende 18+4 üm çok az hissediyorum
Gunescanturk 79 kilodayım boyum 1.72 öncelerden bende kıpırtı hissediyordum bu aralar hiç hissetmiyorum doktora bu ayın 22 sinde gidicem o zaman 21 haftalık olucam neredeyse o zamana kadar hissetmezsem bende sorucam doktora
Gunescanturk kilom 61 60’la hamile kaldım , 4. Ayımdayım . Zayıfım ama hissediyorum 🥹
zilhan 17+3 günlük hamileyim. İkinci hamileliğim, bulantılarım geçti zaten bunda kızımdaki kadar zorlanmadım. Göbeğim çok erken çıktı. Hareketlerini de erken hissettim. Cinsiyeti de belli. Çok şükür şu an için herşey yolunda 🥰
Yasminadem Ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🙏🏻
Yasminadem Bulantı çok kötü oluyo 2 gün büyüksünüz bizden 🥰😀 Erkek sanırım cinsiyet bi kızınız da varmış Allah bağışlasın bunuda sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲🏻🥰
zilhan bende 15 haftalığım daha ilk aydan göğüste kararma agrı şişkinlik ve lekeler oluştu göbekte hafif çıktı , iştahım çok açık degil ve yorulduğumda yada ufak bir soguk aldığımda sol bacağım tutmaz hâle geliyor sizde de oluyor mu bu durum ?
Alraka1_ merhabalar benim sağ bacagimda oluyor o kramp girio gibi uyusuo böyle sıcak sıcak
Alraka1_ Bende de aynı durumlar mevcut bacak ağrım hep oluyor zaten , göğüslerim karardı uçları ağrı uçlarında var . 🥹
15+2🤍 inanılmaz bir bel ağrısı var 3. Gebeliğim cinsiyet 13de %90 erkek demişlerdi değişmezse. Göğüslerde hassasiyet ve kaşıntı var. Göbek de çıktı artık kıyafetlere giremiyorum Bişiler hissediyorum tam göbekte ama hareket mi bilmiyorum. Bizim doğumumuz sezeryan olucak devlette.
Flz-cner98 Benimde çok fazla bel ağrım var kalça uyluğum belim kopuyor resmen , cinsiyetim belli olmadı 18. Haftamda gideceğim . Hayırlısı olsun , benim ilk gebeliğim
Damla3509 Bende de aynı durumlar mevcut , benim de ilk gebeliğim 🙏🏻
09Tugba_0909 Ah kuzum bende bazen yoğun hissediyorum bazen hissetmiyorum , hemen bir vesvese başlıyor iyi mi nasıl niye hareket etmiyor diye , ama şuan çok küçük hissetmememiz normal sanırım . Allah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
zilhan 19+3 haftalık hamileyim daha yeni yeni hissediyorum kızımı ikinkere çok net hissettim oda çok çikolata yemiştim ondan galiba
Selinayyy bende 19+5 haftalığım daha hissetmedim tam olarak
Selinayyy ilk gebeliğim cinsiyetimiz kız
09Tugba_0909 bende sadece iki kere hissettim çok az da olsa benim ikinci gebeligim ilkinde kürtaj olmuştum bizim cinsiyetimiz de kız alışverişe fln başladın mı canım🥰
09Tugba_0909 Ay maşallah , sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Selinayyy evet başladım yavaştan artık anca hazırlığımı yaparım çünkü herşey çok pahalı 🤷🤷
Selinayyy Kuzum benim de ilk gebeliğim , cinsiyetim belli olmadığı için kıyafet alamadım onun yerine zıbınını filan alıyorum bol bol , kıyafet 7. Ayda alırım . ❤️Sizin de hayırlı olsun bebeğiniz
zilhan iyi bir doktor kontrolü en iyisi 🫣 değiştir gitsin beğenmiyorsan
15+6 yım. 47 kg ile hamile kaldım 50yim şu an göbeğim iki haftadır belirgin. Bulantılarım çok şükür bayağı azaldı ama iştahım öyle çok açık değil. 14.haftanın son günlerinde kız dendi bana değişmezse kız bebiş 😍 Çok sık tuvalete cıkmaya başladım ben ve çabuk yoruluyorum hemen bi kas bel ağrısı kendini gösteriyor az yorulunca
zilhan ne güzel zayıfsan hareketleri yakında dıştan görürsün hayatım kendini üzme 💋