Bebeklerinize ilk banyosunu ne zaman yaptırdınız?
ipekelvanalparslan Hastaneden gelince yıkadık ama bence doğrusu göbek bağı düşünce
ipekelvanalparslan hastaneden geldiğimiz gibi yıkadım. Sonraki banyo için göbek bağının düşmesini bekledim.
ipekelvanalparslan doktorlar göbek bağının düşmesini beklemenize gerek yok yıkamanız için diyor. Aksine yaz bebeğiyse bilhassa sık sık yıkamak göbek bagının çabuk düşmesini sağlar demişti ablamın doktoru 😊
ipekelvanalparslan hastaneden gelince yıkıyoruz biz ilk sonra göbek bağı düştükten sonra yıkanır bebek. Tabi göbek bağı düşene kadar pamukla falan vücudu silinir göbek bağının etrafı silinir o şekilde
ipekelvanalparslan 10 günlüğünde
ipekelvanalparslan doğduktan 1 gün sonra yıkadım her 2 günde 1 göbek bağıda 10. gün düştü
ipekelvanalparslan göbeği düşünce ama ondan önce sileriz düşmesini bekleriz yıkarız
ipekelvanalparslan göbek bağı 8. Gün düştü 9. Gün yıkadık. Göbek bağı düşmeden yıkanınca düşmesi de gecikiyor.
ipekelvanalparslan 12. Gün yoğun bakımdan çıkınca. Yoksa 2.gun eve geldiğimiz gibi yaotiracaktim
ipekelvanalparslan Eve gelince yapılıyor ondan sonda haftada 2 defa biraz büyüyene kadar Ablamın kaynanası bebeğin kırkı çıkana kadar her gün yıkıyordu çok tuhaf geliyordu bize
MihrimahVeAnnesiii göbeği düşünce yikamistik yaklaşık 12-14 gun sonraydi sanirim
Göbek bagı düşmesini bekledik ama ondan önce pamukla ılık suyla hep sildik hava sıcak isilik olmasın diye