Kızlar Adet bitiminde ilişki yaşayıp hamile olan var mı? Varsa belirtileriniz kaçıncı günde başladı
Elizya18 ben adetten sonra hamile kaldım adet olmadan önce ilişkiye giriyorduk adetten sonra yine devam ettik 5gün kadar ve hamile kaldım. Şuan 31 haftalığız. Ben etten tiksinmeye başladım koku hassasiyetim ve göğüslerim adet olacakmışım gibi şişmişti onun dışında hafif kasık ağrım olmuştu ilişkiden 10 gün sonra falan belirtilerim başladı
Elizya18 bende adetten sonra kaldım. Adetim biter bitmez ilişki olmuştu. Adetime yakın hiç yaşamadığım sağ kasık ağrısı yaşadım kramp gibiydi sonra gecikmeyle testimi pozitif gördüm. Onun dışında belirtim yoktu.
Elizya18 adetim bitti iliski oldu biz bebek istiyorduk zaten. İki gun veya bir gun arayla yumurtlama gunu dahil iliski oldu suan hamileyim. Adete 10 gun kala filan halsizlik vardi goguslerimin hassasiyeti daha farkliydi ve terledigimde degisik bi koku geliyordu bide idrar rengi ve kokusu degisikti o zman anlamistim adet olacagim gun test yaptim poztif cikti. Ama hala kalp atisini duyamadim 8hafta 4 gunluk adet tarihine gore doktora gore 7 haftalik.
Elizya18 bende adetim bitti iki gün sonra ilişkiye oldu daha sonra iki günde bir devam ettim dıger ay hamile kaldım istiyorduk planlı bır sekılde oldu çok şükür inşallah senınde olur hayırlısıyla ❤️
Elizya18 ben 3.ye hamileyim ve ikisindede adetten hemen sonraki iliskiden hamile kaldim. Yumurtlama zamani aklima hic yatmiyo.hatta cocugun regl gecfikten sonra 4 haftalik olmasida aklina yatmiyo. Son adet tarihinden hesaplanmasida..sonucta o spermin yerlesme sureside var falan filan. Amaan karisik seyler 😁😁😁
Elizya18 beeen adet bitimi hamile kaldım. Ben bilmiyordum hamile olduğumu baya bulantılarım vardı, kasık ağrısı, bel ağrısı, sabah geç kalkarım normalde erkenden uyanırdım ama gün boyu uyuklama hali olurdu, halsizlik, adet olacak gibi akıntı
Elizya18 cnm ben adetimden 5-6 gün sonra hamile kaldım kaldığım günleri bile hatırlıyorum diyebilirim belirtilerim 5-6 gün sonra başladı ztn evlendikten 10 gün sonra hamile kaldım
Elizya18 Kızlar bir sorum var, bilen cevaplarsa sevinirim. Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor bildiğim kadarıyla, adet gecikmesini de bu yüzden geç yumurtlamaya bağlıyorlar. Peki adetten hemen sonra yumurtlama yaşadığınız zaman bir sonraki adetiniz erken mi geliyor?
Elizya18 adetten birgün önce girmiştim üstüne adet olmustum meğersem hamileymisim üstüne gormusum
Elizya18 adetten hemen sonra olduğunu düşünüyorum adetime 9 gün varken evde test ile öğrendim göğüslerimden anladım çünkü adet zamanı bile hiç değişiklik olmaz
Elizya18 bende adetimden hemen sonra hamile kaldım. Kasık ve karın ağrılarım var. Göğüslerim de hassasiyet var. Mide bulantım yok denecek kadar az :)
Elizya18 ben hemen kalmışım reglimin bittiği gün belirti olarak da meme hassasiyeti ve kasık krampı yaşadım 5, haftamda öğrendim çok şükür
Ogretmen_Anne_ bende bu ay adetim 5 gün sürer 6.gun ilişki oldu şuan adete takvime göre 13 gün var 2 gündür bir tuhaf hissediyorum kendimi psikolojik mi yoksa 6.gun ilişkide tuttu mu bilemedim
Bguzeel adetine kac gün kala belirtilerin oldu canım 🌸
Elizya18 4-5 gün kala klasik adet olacakmışım gibi belirtiydi. Yakın oldugu içinde adet olacağımı düşündüm sadece ekstra dediğim gibi herzamankinden farkı kramp şeklinde oluşuydu. Bi değişiklik ozaman hissetmiş içime düşmüştü hamilelik. Araştırdığımda da hep hamilelik ve adet öncesi belirtileri aynı oldugundan çok umutlanmak istemedim gecikmeyle testimi yaptım oyzden
Yildiz028 benimde 13 gün var kendi kendime kuruntu mu yapıyorum diyorum 1 ay oldu korunmayi bırakalı,ama idrarimin kokusu bana da değişik geldi hatta yarım saat önce siz yazınca ampul yandı suan 🥺 insallah tez zamanda duyarsınız bebisinin kalbini senin için dua edicem 🌸🙏🏻❤
Arzu_uu hayırlısı olsun canım 🌸 inşallah biz henüz taze karar verdik 1 aydır korunmuyoruz,bir duani alırım ❤🙏🏻☺
Damla1995 yaa benimde inan hiç biseyi aklim almiyoo 🤣🤣
Damla1995 aynı benim kafadansın İnan hala anlam veremiyorum şu olaylara 😀
Elizya18 amin insallah cok tesekkur ederim. Allah sizinde gonlunuze gore versin insallah saglikla 🥰
Elizya18 benimde şuan öyle 13 günm var 6.gün ilişkim Oldu bu aralar çok uykulu hissediyorum bugun kan testi verdim negatif çıktı çok canım sıkıldı psikolojik mi acaba belirtiler dedim belkide testi erken verdim bilmiyorum
Bebegimizolsun adetine kaç gün vardı canım belirtiler başladığında hayırlısı olsun 🌸🙏🏻❤
Benimennembirmelek masallah çok tazeymissiniz dahaa sağlıkla gelsin minik ❤🌸🙏🏻 biz 4 yıl olacak ekimde henüz karar verdik 1 aydır deniyoruz
Adet bitiminde hamile kaldım 🌼şuan 14+1 🍎 Sizlerin yöresinde var mı bilmiyorum göbek çekme diye eskilerin uygulandığı bir yöntemle hamile kaldım vesile oldu 🤭🤭1.buçuk sene geçmişti artık doktor aşılama demişti bu yöntemi denedim çok şükür Rabbime aratmadan verdi mucizemizi🌈🌼🌼
Muge33_b ay canım ben İzmirliyim hiç duymadım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bizde 1 aydır deniyoruz daha yeni ister istemez başladı kuruntular 😄🙏🏻❤🌸
Elizya18 tşk ederim cnm Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin 🤲🤲🤲🤲
Elizya18 valla kuzum diğer ay ki adetim den 10-12 gün önce başladı belirtilerim, gecikmem oldu ben ihtimal vermediğim için test yapmadım 7 gün geciktim öyle test yapınca çift çizgi çok net bi şekilde çıktı betam 573.4 çıktı 4 haftalık hamileydim tam adet bitimi kalmışım Şuan 6 haftalığım
LamiyaCetinkaya çok mantıklı bir soru geç yumurta olunca otomatikman adet geçiyor diye düşünüyorum bende ama erken olunca adet erken gelmiyor bence
Bebegimizolsun maşallah canım darısı bize inşallah 🙏🏻🌸