D-vitamini Özel Asya hastanesine giden var mı doktor ve muane ücreti ve doğum için bilgisi olan var mı ?
ervablr D-vitamini ben gidiyorum kücükköy özel asya hastanesine . Çağla Jasmin deliorman sezer. Çok memnunum.
Tubacngl ervablr Benimde tanıdıklarım bu doktora gitti baya memnun kaldılar hatta biri sezeryan sonrası normal doğum yaptı uzun zaman geçmemesine rağmen
ervablr D-vitamini Yeni zam yapılmıştı 165 tl muane ücreti veriyordum grçen hafta 190 olmuş. Doğum normal eezaryen ikiside 4750 idi fakat ona da zam gelmiştir onu henuz bilmiyorum ams en fazla 5500 6000 dir diye düşünğyorum
Annehayalim Aygün hocaya gidiyorum bende muane ücreti zamanlandi dediğiniz gibi 190₺ oldu . Çağla hocaya gitmiştim ilk sonra Aygüne . Kanım daha çok Aygün hocaya kaynadı onun ilgisi renkli resim vermesi vs daha çok hoşuma gitti.
Yaseminerki Bende hakan seven’ e gidiyorum asya hastanesinde şükür çok ilgili ve gece bile saat kaç olursa olsun telefonu acıyo 30. Haftaya geldik beraber mutlaka tavsiye ederim ❤️ bir giden birdaha kopamıyor
TugbaYkt Asya hastanesine gidiyorum bende hakan beye 33 haftalık oldum nasipse doğumu da onda düşünüyorum çok ilgili sevecen bir doktor.
brcbz Bende hakan beye gidiyorum Dr Luk konusunda hiçbir sıkıntım yokk ama hst hijyen açısından düşünmek lazım sırf bu yüzden Dr değiştirmeyi düşünüyorum