.
Mucizem_00 21 haftalığım su an ama yaptırmayı düsünüyorum doktorum da yaptırmamı önerdi
Mucizem_00 yaptırmadım pişman oldum şahsen doktorum mılletı neden dinliyorsun dedı suan sabah öğle akşam ac tok şeker bakıyorum çocuğun suyu fazla
Mucizem_00 iki gebeliğim de yaptırdım
Mucizem_00 Doktor açlık ve tokluk şekerine bakacağım şeker yüklemesi yaptırmayacağım dedi 🤔
Mucizem_00 doktorum yaptırmamı söyledi suan 22 haftalıgım 24 de ac karna sabah gel dedi. Gebelik şekeri çıkarsa allah korusun cocuğu etkiliyor yaptırmak gerekli.
Mucizem_00 Ben yaptırmayı düşünüyorum doktorumla daha konuşmadık vakit var daha ama neden bu kadar karşı oluyoruz şeker yüklemesine anlamış değilim Allah korusun yaptırmayıp şekerimizi öğrenemesek çok daha kötü sonuçlara yol açmaz mı
Mucizem_00 Yaptırdım iyi ki de yaptırdım eğer şekerim olsaydı ve bilmeseydim sonuçları daha ağır ve doktorum tek tek anlattı ne gibi sonuçları olacağını sanki ölümcül bir virüs gibi bahsediliyor bu şeker yüklemesinden sağda soldaki doktorculuk oynayan insanları dinlemeyin
Mucizem_00 iki gebeligimde de yaptırdım
Mucizem_00 ilk gebelikte gerek yok demişti aile geçmişine bakarak, 2.de ben yapmak istemiyorum dedim açlık tokluk yapacz bu hafta
Mucizem_00 yurtdışındayım şeker yüklemesi yapmadı sadece kandan baktı şekere ve yüksek çıktı yediklerime dikkat ediyorum
Mucizem_00 Doktorum önerdiği için yaptırmıştım sorunumuz olmadı. Son haftalarda ileride çıktığı bebek şeker var yok onunla ilgili mi değil mi belirlememize yardımcı olmuştu.
Mucizem_00 dokotr lafını bile etmedi ben sordum ne zman yaptırım diye aç san şimdi yaptr dedi bende tokdum o gün yaptırmadım öyle kaldı 😏😏
Mucizem_00 normalde dusunmuyordum ama bence bu konıda doktorun işine karısmamak lazım doktorum gerek gorurse yaptır derse yaptırcam mecbur sonradan hamılelıkte sıkıntı yasayacagıma basında gerek gorurse yaptrcamm 🙏
Bunca yolu doktoruma güvenerek geldim, bundan sonrada nasıl uygun görürse o
2 gebeligimde yapdirmadim smdikinde yapdirdim hicde bise olmuyo sekerli su iciyon tok karnina kan aliolar okdr 🤭 yaptirip yaptirmak size kalmis tabiki ☺️
Yaptıracağım.
Bayramda yediğimiz tatlilardan daha zararsız şeker yüklemesi. En azından belli bı ölçüsü var.
Ben yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı çok şükür en azından şekerinin olup olmadığını öğrenip ona göre önlem alıyorsun