Kızlar kahverengi leke gelmiş çok korkuyorum doktora gideceğim şimdi var mı böle olan kötü bisey mi
Raze kaç haftalıksınız?
Raze korkma canım iğne yaparlar progestan verirler birşey olmaz Allah’ın izniyle
Irem88- 13+2
Zeynebim26 progestan kullanıyorum 🥺
Raze iğnesini vurabilirler o zaman
Kaç haftalık gebesiniz? Benim de 6. haftada olmuştu progestan fitil verdi doktor kullandım geçti. Hatta çok uzun süre kullanmama gerek de kalmadı. Yarın bir doktora görünün ama şimdi panik yapmayın. Ancak lekelenme kanamaya dönerse gece kaç olursa olsun acile gidin.
DorianGray dün hastanede 4 saat bekledik ondan geri dönüş yapamadım kahverengi lekelenme bir defa oldu bir daha olmadı çok şükür ultrasonda gördük sağlıklı ver hareketli dedi kanama alanı yokmuş ama neyden kaynaklı oldu anlamadım
Zeynebim26 devlete gittim progestan kullandığımı söyledim iğne vururlar die beklemistim ama maalesef ki yapmadılar kanama alanı yok dedi sağlıklı dedi
Raze alttan mi muayne etti ya aynı şey benimde 9 haftada başıma geldi devlet alttan bakıp kanama alanı yok dedi ama kendi doktorum özelde ona randevu aldım hemen iğne verdi tek dozluk ne olur ne olmaz diye için rahat etmediyse özele git kanama devam ediyomu
Zeynebim26 yok canım benim üsten baktı inceledi bir defa peceteye geldi başka gelmedi mutlaka gideceğim
Ben de kanama alanı görmüşlerdi ona rağmen iğneye gerek görmedi doktor fitil verdi. Dert etmeyin bir şey olmaz. Bazen hormonlardan kaynaklı olarak lekelenme olabiliyormuş doktorum her lekelenme düşük belirtisi değildir ama risk almayalım diyerek progestan vermişti.
DorianGray bende de kanama alani gordu progestan verdi agizdan. Sata gore 8 haftayi geciyo doktora gore 7 haftayi daha kalp atisini da duymadim .
DorianGray içim rahatladı inşallah öyledir bende önceden kanama alanım vardı çok küçük salı gittigimde kaybolmuştu acaba dedim onu mu dışarı attı çok pis kokuyordu beklemiş kan belli
Yildiz028 endişelenme eğer ki rabbim nasip ediyorsa tutunuyorlar