Adakiz44 Asyabuse ay canım çok heyecanlı yaa gerçekten bak hala inanamıyorum canım folik asit olarak da inofolic kullanıyorum çünkü 3 ay gebe kalmadan önce de kullandım çok yararlıymış canım bende 2 farklı hastanede verdim testi burda da doktorum var engin hoca o yüzden 2-3 gün sonra gidicem bende dayanamıyorum galiba 🥰😂 eşim de hala görmediği için ciddiyeti kavrayamadı
Asyabuse Adakiz44 ay hadii inşallah sen git keseyi görürse bende bu sefer senden cesaretle gideyim 😝😝
Adakiz44 @“Asyabuse”#p23088816tamam canım ya Perşembe ya da pazartesi gideceğim pazartesi tam 6 haftalık oluyoruz Perşembe bidaha kan vereceğin duruma göre haberr veririm sana da 🥰😍
Merveclnk Bfduam 17. Gün diye hatırlıyorum ama net emin değilim. Reglim haziranın 13 üne denk geliyordu 11de pozitif testi gördüm erken gebelik testinde.
Bfduam Merveclnk pik olmadan, ikisi eşit koyulukta mıydı kaldığında? Bu arada hayırlı olsun yavrunuz şimdiden🤲
Merveclnk Bfduam Allah razı olsun ya 2si eşit koyuluk gibiydi ama böyle c kadar koyu değildi net kıpkırmızı degildi.
Bfduam Merveclnk öyle olunca piki görmediğinde o ay hamilelik olmaz diye düşünülür haliyle, iyi olmuş hamd olsun🤲 C den koyu değilse yumurtlamaya yakın zamanda çıkan görüntü di mi? (Yumurtlama öncesi olur ya)
Merveclnk Bfduam bilmiyorum belki çıkardı erken yapsaydım ama ben o zaman suphelendigim için o zaman yaptım gebelik testi belirgin çift çizgi görmüştüm 🥰
Merveclnk Bfduam yok o iş öyle olmuyor herkes aynı şekilde yumurtlama görmüyor diye düşünüyorum o ay takip ettim pik görmedim ben ondan 3 gün sonra Bi daha aynı tarz çift çizgi gördüm ama o zamanları degerlendirmemistim muhtemelen ilk çizgide ne olduysa oldu diye düşünüyorum tabi orasını Rabbım bilir Bir arkimda pik görmüyordu hic piksiz hamile kaldı çok tatlı bir ogluşu oldu Rabbım ol deyince oluyor işte 😊 Rabbım sana da bir an önce bu duyguyu yaşatsın dilerim isteyen herkes yaşasın 🙏❤️
Bfduam Merveclnk amon canım inş bende uzun aradan sonra kardeş düşünüyorum, ins yine nasip olur 🤲 demek ki ovulasyonda tam doğruyu göstermiyor, pik olmadığı halde baksana.
Merveclnk Bfduam evet ya koyu oluyor yine 2 çizgisi ama mesela c gbi kop koyu olmadığı zamanda hamile kalmıştım ben.
Merveclnk Bfduam aslinda gösterge ama galiba herkes aynı yumurta olgunluğuna erişemiyor sanirim bazılarının kopkoyu oluyor bazılarının ki olmuyor işte.
Bfduam Merveclnk o yüzden gösterge değil tek başına. Bi arkadaşta pik olmadığı ay hamile kalmış, şaşırtıcı gerçekten.
esmerella37 Merveclnk cnm bende atsam sana bakarmısın testime ovulasyon testim adetim gecince yaptım boyle