Hesaplamalarıma göre 5+3deyim. Yeni öğrendiğim bi gebelik oldu doktora da bayram tatili sebebiyle gidemiyorum randevu yok ama seyehata çıkıcam bebeğin iyi veya kötü olduğunu bilmeden çıkmam doğru mu sizce 😔🤔
Zeynepkck ben 4 haftalıkken mecburi 5 saat otobus yolculugu yapmıştım o günden beridir sürekli yapıyorum bi sıkıntı olmaz daha küçük kese gördünüzmü
Omay0707 canım ben gittim 12 saat otobüs ile. Sadece çok oturma o kadar. Yarım saate bir yürü otobüs içinde veya araç durdurarak o zman bir sıkıntı yaşamazsın 🌸
Hayır doktora gidemediğim için göremedim
Zeynepkck kan verdinizmi düzenli
arenkus kız yanlış kişiyim ben Zeynepkck bu arkadaş sormuş ama olsun 🤗🤗❤️❤️❤️
Omay0707 hayir maalesef😔
arenkus teşekkür ederim 🌸
Omay0707 o da okur inşallah 😁🙈
Zeynepkck en son ne zaman kan verdiniz kaç çıkmıştı hamile oldugunuza eminmisiniz yani düzenli kan artışı görseydiniz sağlıklı olup olmadığını bilirdiiniz
Omay0707 idrar testiyle öğrendim gebeliği ve aşırı iğne korkum olduğundan kan veremedim ama ilk fırsatta vericem artık 🤷♀️ teşekkür ederim cevaplarınız için 🌸🌸
Ben otobüs yolculuğu yapmanızı tavsiye etmiyorum. Eğer fazla uzak mesafe yapmayacaksanız eşinize araç kiralamasını ve sizi bırakmasını söyleyin fiyatlar da ( eğer dediğim gibi uzak bir yere değilse ) hemen hemen aynı olur. Fazla oturmak pek iyi değil çünkü. Dikkatli olun lütfen.