Aylakara26 Slm Anneler 19 haftalık hamileyim 😌 bebek hareketlerini hissetmeye başladım ilk haftadalar anlamamıştım bebek mi mide hareketi mi önce pit pit oluyordu simdi biraz daha güçlü pıt pıt hissediyorum kasıkda oluyor 😊 çok güzel bir duygu Allah’a binlerce Şükür... Mide bulantıya gelmiş olursak midem bulanıyor iki üç gün iyi oluyorum gecdi diyorum yine başlıyor ya öğrüyorum yada Kusuyorum mide bulantıları sizde de ne durumda? Bide karnımda guruldama sesleri geliyor tok olduğum halde sizde de öyle mi neden oluyor?
Aylnn Aylakara26 canımmm bende 18 haftalığm benimde bulanıyor 2günde bir mutlaka kusuyorum ögürüyorum 🤭
Aylakara26 Aylnn 😌Aynı bir kaç gün bisey yok 3 gün başlıyor yine mide bulantısı kusma öğürme 🙄 Bebek hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Psikolog Onlarda birsey mi ben 34 haftalik hamileyim dün gece yine kustum yani bazilarinda feci bir sekilde bitmek bilmiyor
Aylakara26 Psikolog Evet bazıları doğuma kadar kusuyolarmıs Allah hepimize kolaylık versin ama mide bulantı olunca bebek iyi olduğunu biliyoruz 😌