İyi akşamlar arkadaşlar 27 gün önce kürtaj oldum dün adet kanamam başladı leke şeklinde bugün ise pıhtı şeklinde ve az sizin kürtaj sonrası ilk adet kanamanız nasıldı boşuna mı endişeleniyorum?
Benim normal olmuştu ama kişiden kişiye değişiyor sanırım. Kürtaj sonrası kontrole gittiyseniz, kontrolde sıkıntı yoksa normaldir diye düşünüyorum, öyle okumuştum.
Adel3 karın ultrasonla baktı temiz dedi ama rahim içi yapışıklık olabiliyormuş kürtaj sonrası piskolojim bozuldu iyice
beniminikuzum08 onları hiç okumayın düşünmeyin. Ben ilk adetimi hemen oldum. İkincide rahim içi yapışıklık tekrar hamile kalamama gibi şeyler okudum psikolojim o kadar bozuldu ki adetim 20 gün gecikti. O yüzden takmayın
Adel3 insan bakamadan edemiyor aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
beniminikuzum08 Allah korusun benim psikolojim çok bozulmuştu her gün ağlıyodum 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür darısı size inşallah
Adel3 inşallah hayırlısıyla ya su süreç.hayırlısıyla sağlıkla bitseydi
Adel3 sizin kürtaj olma sebebiniz neydi
beniminikuzum08 kalbi durmuştu. Hem bebekte genetik bozukluk varmış hem bende kan pıhtılaşması çıktı
Adel3 bende kan pıhtısı için restimi vericem inşallah boş gebelikti benimkide
beniminikuzum08 baktırın mutlaka genelde cikiyo çünkü. Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize. Bende şu an covidim korkuyorum yine. Allah yardımcımız olsun
Adel3 amin canım inşallah 🤲🏻🤲🏻 hiç panik yapma Allah’ın izniyle birşey olmaz kaçıncı haftadasınız
beniminikuzum08 inşallah canım. 18+6 olduk bugün
Adel3 oy maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip ettirsin inşallah
beniminikuzum08 amiin isteyen herkes inşallah 🙏