Havvaaaes Deletedmom_33 ya maşallah inşallah bizede nasip olur takip sürücündeyim bende bthcg takibi🌸🤲
Havvaaaes Motherbabyy canım transfer oluyorsun sonra 12 13 gün yatarak evde geçiriyorsun sonunda kan veriyorsun bthcg de hamile çıkarsan takip süreci oluyor aratacak mi diye 2 güne bir gidiyorsun doktorun söylediği gün sonra yuks3lince keseni görürsün sonra kalp atışı inşallah güzel sonuçlar alırsın 🌸
Lokman Havvaaaes @mommiracle bende Ağustos’ta 5. Gün dondurulmuş transfer olacağım inşallah ama doğal siklus ile rahim kalınlaştırma istiyorum acaba böyle birşey olur mu? Siz hangi ilaçları kullanmıştınız transfer öncesi?
Havvaaaes Lokman ben günde 3 ile başlayıp günde 4 ile devam ettim estrofem kullandım canim ,1 adet progestron dex iğne kullandım günde 3 defa progestron kapsül alttan kullandım,corospin hap kullandım günde 1 ,folik asit kullandım canim
mommiracle Lokman o dedigini tam bilmiyorum yanlıs bir bilgi vermiyim ama ben transfer öncesi igne ve coraspirin falan kullandım
Busegul01 Merhaba bende haziran 1 de transferim gerçekleşti 5. Gün dondurulmuş 2 adet embriyo biri tuttu şükür şimdi 9 haftalığız 🥰 Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın İsteyen herkese sağlıkla nasip etsin İnşAllah 🤲❣️
Havvaaaes Busegul01 maşallah inşallah sagliklica kucağınıza alırsınız ya darısı bizim başımıza inşallah 🤲🌸
Busegul01 Havvaaaes Amiiiin İnşAllah 🤲 ama çok dikkat etmek lazım ben 2 aydır çoğunlukla uzanıyorum . Sizde bol bol dinlenerek geçirin ilk ayları . İş yapmamanız lazım . Biz tedbirimizi alalım Takdir Allahın ❣️🥰
Eylul10 Dondurulmuş embriyo ile ikizlerime 25 haftalık hamileyim 😍 zor bir süreç gerçekten. İsteyen herkese versin rabbim 😍
Firdesmaden Havvaaaes bende aralıkta transfer oldum 30 haftalık ikizlere gebeyim Allahım isteyene nasip etsin inşallah
AysenSeker Havvaaaes transferden 12. Gün sonra kan verdi. 668 çıktı betam. Sonra 2 günde bir 2 tane daha verdim. İki kattan fazla artış gördük. 15 gün sonra hem keseyi hemde kalp atışını gördük şok şükür ikisininde 🤲🏻🤲🏻
mommiracle AysenSeker ilaç kullanımlarınız devam ediyor mu kullanıyorsanız eger nelere devam ediyorsunuz yada ne zaman sonlanıyor kullanımlar 😅
Meliscan Eylul10 kalitesi neydi acaba hatırlıyomusunuz bide iki embriyo mu transfer edildi ikiz o yüzden
Eylul10 Meliscan evet 5aa iki embriyo transfer edildi ilk transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bir ay sonra tekrar transfer oldu ikizlerim tutundu 😊