Merhaba hanımlar sabah kalktığımda beyaz çarşafımda sadece kenarları kahverengi olan ortası bulanık bi leke gördüm ama lavaboya gittiğimde hiç bi şekilde akıntım gelmiyor hep şeffaf birde göğüs hassasiyetim bu gün ortadan kayboldubaşına böyle bişey gelen var mı acaba
MerveEmre1508 benimde aynen tum hassasiyetim gitti. Ama koku hassasiyetim var hala doktora gittim . Sagliksiz dedi. Baska doktora gittim gec dollenme olmus olabilir bi hafta daha bekle dedi ve lekenmem oldu. Progestan verdi ve yatiyorum suanda. Lekenmen varsa doktora git progestan verir
MerveEmre1508
MerveEmre1508 ic camasiriniz da yok muydu? Bence de leke degil leke daha kivamli oluyor cunku.Idrar da olabilir gece susuz kaldiginizdan rengi koyu oluyor ya. Ic camasira gecmeden carsafa gecmesi imkansiz zaten de.
MerveEmre1508 ya bende de var iki üç gündür ara ara kahverengi leke kırmızıya dönmediği için çok telaşlanmıyorum çünkü kırmızı lekelenmeler hamilelikte tehlikeli kahverengi miktarına ve koyuluğuna göre bir tehlike arz etmiyor kırmızıya dönmüyorsa
Yildiz028 lavaboya gidiyorum lekelenmem yok sadece çarşafta gördüm o taktı beni zaten diğer türlü zaten bulantım falan olmuyordu bi göğüs hassasiyetim vardı oda gitti psikolojik mi bilmiyorum bi hastaneye gitmekte fayda var teşekkür ederim
Kaçıncı haftadasınız? Bende 4-5-6. Haftalarda ara ara geldi ve doktor normal olduğunu artan hormonlardan kaynaklandığını ve kan akışı arttığı için lekelenme olduğunu söyledi.
Asiye21 şöyle yorumlar okuyunca derin bir nefes alıyorum vallahi . Keşke her doktor böyle açıklayıcı olabilse . Normal diyip yollanınca aklında on tane acaba ile geri geliyorsun
Asiye21 size ilaç verdi mi acaba ?
9+5 deyim şimdiye kadar hiç görmemiştim muhtemelen çarşaf beyaz olmasa yine görmezdim bayramda çok yoruldum ayakta kaldım diyemi acaba çünkü bel ağrısından uyuyamadım gece
MerveEmre1508 Ebe tanıdığım var ona sordum çok hareket edip yorulunca da böyle lekelenme oluyormuş. Çok yormayın kendinizi bebeğinizin size ihtiyacı var❤️
MerveEmre1508 leke degil su gibi bisey bu bence bence yine de doktora gidin.
Yildiz028 evet bende ona şaşırdım canım leke desem değil su desem hiç değil karman çorman oldu kafam en iyisi yarın hastaneye gidip herşey yolundamı baktırayım
Pcoslubiranne çamaşırımda gözle görünür bi leke yoktu zaten sabahları değişiyorum gece akıntım oluyor diye yine her zamanki akıntım var diye düşündüm sonradan çarşafımı fark ettim
Selennm sağlık ocağındaki ebe de öyle söylemişti bana kahverengi ise korkma ama gel diye şimdide bayram iznindeler 9 gün yok o yüzden telaş ettim bende nedir diye
MerveEmre1508 şu an bende hala var ara ara oluyor çok şükür hiç kırmızıya dönmedi ama bende endişeleniyorum senin gibi Allah’a dua etmekten başka bir çaremiz yok İnan ne yaparsak yapalım giden gidiyor veren de Allah alan da Allah rabbim en iyisini bilir içimizi ferah tutalım inşallah her şey güzel olur ❤️
Babytwo2 doktorum konusunda çok şanslıyım ama bende bayrama denk geldim işte ulaşamıyorum şimdide :) burası olmasa çoğu şeyi kuruntu yapmaktan hasta olurduk gerçekten iyi insanlar iyiki var derdimize derman oluyorlar
Babytwo2 gebelik döneminde bol su içmek kadar doktorda çok önemli.
Selennm inşallah ikimizin bebeği de sağlıklıdır ❤ bu hamilelik bizi çok evhamlı yapıyor herşeyi kafaya takıyoruz onların sağlığı herşeyden önce geliyor yarın her ihtimale karşı doktora gideceğim teşekkür ederim inşallah sizde de bir sıkıntı olmaz rabbim büyüktür
Selennm bende de 2 gün önce basladı kahverengi akıntı dün olmadı bugun yine oldu peçeteye silince geliyor sadece sizin kaç haftalık
Selennm hamlilelikte en çok öğrendiğin şey ne oluyor deseler tevekkül derim
MerveEmre1508 inşallah ben gidemiyorum da doktora bilgi alırsan bana da söyler misin neden oluyormus çünkü kısmen aynı şikayetlerimiz ben birde kan sulandırıcı iğne ve duphaston kullanıyorum
Cgrunul 9+5 canım ama bende peçeteye gelmiyor anormallik orada sadece bu sabah çarşafımda gördüm 4 5 6 da yerleşme lekesi diyorlar ama ben haftamı da geçtim
Cgrunul henüz haftalığı söylemdi doktor çok yeni olduğu için 4 temmuzda öğrendim 13 üne tekrar çağırdı gerçekten herkes de var ya anlamıyorum neden böyle bir iki senedir bu gebeliklere ne oluyor etrafım da herkeste aynı şikayetleri alıyorum
Cgrunul İnan bana benim de dün olmadı beyazdı akıntım bugün tekrardan kahverengiye döndü çok yoğun değil ara ara olup gidiyor ama insan korkuyor işte
MerveEmre1508 bende 8+0 ım yani 9. Haftanın içinde oluyorum sende 10. Haftanın içindesin canm evet yerleşme lekelenmelerininde zamanını geçirdik aslında niye böyle oluyo bilmiyorum
Selennm beta değerin kaç canım 3 haftalıkken vajinal ultrasonla öğrendim ben
Selennm hadi ya aynıyız o zaman bi gün oluyo bi gün olmuyo bakalım ne zamana kadar böyle gidicek ben 8+0 ım 2 gün önce ilk kez leke görünce direk gittim doktoruma baktı bebeği gördük kalbi atıyor dinledik anormal bişey yok ama nerden geliyo bu leke bilmiyorum