Merhabalar, çatı muayenesi nasıl bir şey? İzlemeye korkuyorum daha da korkarım diye🫢 can çok yakıyor mu? Normal doğum isteyip bir o kadar da daha bu aşamadan bile korkuyorum🧐
Simgebato daha 3-4 gün önce oldum muayene bende çok korkuyordum, kişiden kişiye değişir belki ama bence hiç bişey yokmuş. Çok kısa sürüyor ve zaten canınızı yakacak bir durum olmuyor. Öncesinde vajinal ultrason olduysanız onun gibi bişey.
Simgebato Kendi deneyimimden bahdediyim. Çatala oturdum doktorum muayene eldivenleri giyip parmaklarına jel sıktı kendini kasma dedi 2 parmağıyla muayene etti. Kendini rahat bırakırsan hissetmiyorsun 2 dakika kadar sürdü abartılacak birşey değilmiş bende korkuyordum 😇🤦🏻♀️
Simgebato ne kadar rahat olursanız o kadar kolay geçer kendinizi kasmayın. Benimde en korktuğum şeylerden biri buydu ama kaç kere bakıldım 🥹😂😂
Simgebato kaçıncı haftada çatı muayenesi yapılıyor
Simgebato 10 sn süren bir işlem. Bana 27. Hafta yapmıştı doktor yaptıktan sonra dank etti çatı muayenesi olduğu 🤣🤣🤣
Smyye1B çatala oturmadan yapılıyor mu acaba oraya oturmak bile geriyor insanı daha önce hiç oturmadı ben nasıl oturup açıcam bilmiyorum 1 ay sonra benimde çatı muayem olacak ama tedirginlik çok fazla bende de 😑
uraz_ve_annesi- benim doktorum çatal kullanmıyor. Hiç hoşlanmıyorum o aletten demişti. Üç kere alttan muayene etti, hepsi de normal yatak yerinde oldu. Çatı muayenesi de hafif acılı olmuştu benim ama zaten saniyelik sürüyor yani beş an filan
SunnyG keşke benimkide yatakta olsa doktoruma rica edeyim bir belki orda yapar alt tarafı komple çıkartılıyor dimi yapılırken
uraz_ve_annesi- evet.
uraz_ve_annesi- elbiseyle gitmek en iyisi :)
Suna21 37 dedi doktorum
Simgebato teşekkür ederim