Selam kızlar,saçını gebelikte boyatan oldumu ,cesaret edemiyorum ve kaçıncı ay
Dyasmin 31.haftada cesaret edip boyadım ilk 3-4 ay önermiyorlar
Dyasmin benimde 5 haftalık amonyaksiz olanlardan boyasak olmaz mi ya
Dyasmin merhaba bende 16. Haftamda boyattım, doktoruma sorduğum da dip boya yapmadigin sürece sorun yok dedi o şekilde yaptırdım bende
Dyasmin iki kez boyadim biri 13. Haftada digeri de 30. Haftada. Doktora danışarak amonyaksiz saç boyası ile. Şimdilik bir sorun yok
Dyasmin 24 haftadan sonra boyatabilirsin demişti doktorum ben doğuma 15 gün kala boyattim keşke daha erken yapsaydım fenalık bastı işlem uzun sürdüğü için rahat edemedim
Dyasmin 14 haftalıkken doktorumun onayıyla boyattım 😊
Dyasmin çok kimyasal canım bebeğin için sabret bence
Dyasmin hemde açtırıp griye boyattım 28 haftada şuan 37 bayram sonu yüne boyatcam
Dyasmin benim doktorum 16. Haftadan sonra boyatabilirsin demisti. Ben 34. Haftada boyattım fotograf cekimi olucak diye beyazları kapatmak icin.
Eylul2019 o ne alaka ya ebeyi değiştirin bence 😄
baby3_ eksik anlatmisim riskliyse dogum yaparsin dedi.bendede tansiyn var.o yuzdn vazgectm
Ben ilk hamileliğimde 38. Haftada bio naturelle boyamıştım ,birşey olmadı ama şuan henüz 20 haftalık bilemedim,doktorumda ilk üç ay boyama dedi ama sonrası içinde burun kıvırdı,saç maskarası kullanıyorum şuan ama nereye kadar 😃
Eylul2019 ebenin dediği olsaydı ben çoktan doğurmuştum 😬
Deletedmom_7 ben ilk gebeligimdede boyamadim ..ebe oyle deyince korktum yine boyamadin.ama siz sansli kisimdansnz.ben boyasam kesin bisey olur bendeki sansla
aden34 diblere de deydi boya?
Eylul2019 öyle düşünmeyin kotuyu çağırmak olur . Ben bir de zor bir gebelik geçirdim buna rağmen şükür bir şey olmadı
Doğal boya kullananlar duydum ama ben cesaret edemedim hiç
Msfidash evet
Deletedmom_7 benimde gebeliklerm sorunlu geciyor gebelk tansiyonu falan var o yuzden korktum aslinda
aden34 bende 15 haftayken boyadim, doktor olmasa iyi dedi, ama cok lazimsa amonysksiz boya kullan dedi 🤲😇
Msfidash planlı gebelik değildi saçım kızıl olunca mecbur boyamak zorunda kaldım 😐
Eylul2019 çok geçmiş olsun iyi düşünelim iyi olsun 🌸 Kaç haftalıksiniz?