Kızlar tam 31 haftalık olduk 2 gündür bebek karnımda toplanıyor ve toplanırken birden kısa sürelik sancı giriyor alt tarafta bazen baskı oluyor. Bu durumu yaşayan var mı normal mi ? Yalancı sancılar mı yoksa düzensiz sancılarım mı var
Seymaaogretmenn12 gecen hafta ayni postu bende acmistim su an 32 haftaligim hala ayni seyler yasiyorm surekli toplaniyo tek bi tarafa kasiklarimdan agri giriyo gidiyo
Seymaaogretmenn12 30 haftalıgım bnde aynısı bndede oluyor aşırı derecede sırt ve bel agrım var normlmı hıc blmıyorum
Seymaaogretmenn12 32 haftalık olduk bebek hareketlerini aşağıda hissediyorum ve sürekli idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum
Seymaaogretmenn12 bu toplanma ile ilgili başlıklara ne zaman baksam haftalar aşağı yıkarı aynı . Bence çoğunda olan bir durum . Ben de keşke sakin kalabilseydim böyle oldum gece büyük doğuma gittim orda acemi asistanın teki alttan muayene etti açılma var mı diye bakmak için şimdiki aklım olsa asla izin vermezdim . ve bn o an tırnağını rahim ağzımda hissettim … eve geldim gece de suyum geldi ztn . .. 30 haftalık doğum yaptım hala acaba o kadın tırnağı ile suyumu patlattı diye düşünürüm neler yaşadım asla kendi doktorunuz veya tecrübeli biri olmadıkça izin vermeyin giderseniz de . Ki şimdi olsa gitmem heralde . Herkeste de olan bişey
Seymaaogretmenn12 31+ 4 üm bendede aynısı oluyo çok aciyo bide yatip dinleniyorum
Seymaaogretmenn12 bi kaç gün önce bu sebepten hastanede yattım sancılarım çıkıyor ilaç igne ciger geliştirici serumlar derken şuanda evden devam ediyorum dikkat edin mutlkaa sık ve rahatsız edici oluyorsa mutlaka nst çektirin
bende de oluyordu doktor çok sıklıkla olmuyorsa sorun degıl dedi ama 10 dk bir oluyorsa erken doğum riski oldugunu söyledi
rumeysa_csrr Dün bayağı sık aralıklarla oluyordu ama bugün 20 dk da bir 30 dk da bir oluyor .
Umran__37 benimde öyle sol kasığıma ağrı giriyor bebek hareket ettikçe sancım oluyor bende normal mi değil mi hiç bilmiyorum 🤦
3prens71 sanırım bu haftalarda herkeste oluyor ama devam ederse gideceğim doktora 🤷 geçen hafta nst de çok hafif sancı çıkmıştı belki aynı şekilde devam ediyordur
Seymaaogretmenn12 iste ayni seyler bendede var gun icerisinde 4 5 kez kasiklarimdan regl agirisi gibi oluyo oturunca baski oluyo birde cok sık tuvalete cikiyorm
anneyimmm42 bende aynı şekildeyim tuvalete gitmekten artık yoruldum bebeğin hareketleri dediğiniz gibi aşağıda zaten doğum pozisyonunu çoktan almıştı kafasıyla rahim ağzına baskı yapıyordu
Babytwo2 yaa çok geçmiş olsun . Bende gidersem kesinlikle alttan baktırmam diyordum kendi doktorum bile alttan muayene etmiyor başkasına güvenmem ultrason yada nst yeter diye düşünüyorum . Bebeğiniz nasıl iyidir inşallah
Seymaaogretmenn12 alttan muayene diyince vajinal ultrason düşünülüyor ypk ondan bişey olmaz diyorlar hayır bildiğin elini soktu ve bn o tırnağın acısıyla bağırdım acemi idi hakkımı helal etmiyorum oynadı resmen .. siz siz olun asla asla baktmayın doğum zamanınız gelmeden . Oğlum iyi şükğrler olsun 7 yaşında bu sene ilkokula başlayacak ama küvözden bu yaşa gelene kadar yaşadıklarımı anlatmam mümkün değil .
Babytwo2 Allah evlatlarınızı size bağışlasın zor şeyler yaşamışsınız
Obirgebe çok geçmiş olsun 🌼 bende bugün gideceğim
Ben de 31+4 haftadayım aynı şeyleri yaşıyorum hatta bugün daha fazla ağrım oldu uyutmuyor da. Elimle aşağıdan yukarı doğru tutuyorum çıkacak gibi hissediyorum resmen
Seymaaogretmenn12 amin cümlemizin inşallah