Sorum ankette arkadaşlar:(
Tcher123 enfeksiyon var gibi canım, yanma kaşıntı var mı?
Tcher123 enfeksiyon olabilir mantar olabilir
Tcher123 Ne renk? Ben hamile olduğumu bilmiyorken birliktelik sırasında beyaz tortulu akıntılı gelmişti çok fazlaca.Sonra hamile olduğumu öğrendim onunla ilgisi var mı bilmiyorum
Tcher123 mantar olabilirsin canım
Tcher123 ya enfeksiyon ya da mantardan olur canım genelde. Geçenlerde enfeksiyon varken benimde öyle akıntım olmuştu geçene kadar
HuyumKurusun_ her ikisi de var :( aşılama yaptırdım 1 hafta önce şimdi boyle oldu :(
Tcher123 doktora görün canım
Edau9 benim de beyaz tortulu canım ama büyük ihtimal mantar :(
Edau9 çünkü kaşıntıda var
Aynısını ben yaşadım progesteron fitilin kalıntılarıymış
menesse protestan kullanmıyorum kuzum nedense bana vermediler
Bende aynı durumu yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun doktora hemen görünmende fayda var
pinarr00 doktorum fitil verdi canım sana da çok geçmiş olsun
Tcher123 Bende mantar enfeksiyonu geçiriyordum o ara canım fitil de kullanmıştım hatta 1 hafta boyunca.Ama yine de oldu mantar bebeğe engel değil demişti doktorum içini ferah tut 🌼🌼🌼🌼
Tcher123 canım geçmiş olsun o zaman kızların dediği gibi enfeksiyon olabilir ama bazı sitelerde hamilelik belirtisi olarak da geçiyor bu durum
menesse Aynen işte benim hamile olduğumu bilmiyoken yaşadığım bir belirtiydi
menesse böyle olup hamile olan çokmus bende oyle duydum inşallah benim de hamilelik belirtimdir 🥰🥰
Edau9 vallahi içimi rahatlattın dün gece bir tabe fitil kullandım artık dayanamadım ama korktum bisey olur mu diye,.nasip olursa haftaya kan vereceğim:)
Edau9 canım hamile olduğunu bilmeden önce mı enfeksiyon geçirdin
Tcher123 evet kuzum bilmiyordum kaşıntı ve ve kötü kokulu akıntı vardı bende mantar için fitil kullandım ama o ay içinde hamile kalmışım mantarken mi yoksa fitilden sonra rahim temizlenip mi kaldım bilmiyorum☺️