Sena646 Ayy çok korkuyorum yediğim içtiğim şey oğluma gaz yapar diye bilenler yazabilir mi gaz yapan şeyleri tek tük biliyorum ama belki bilmediklerim de vardır 🤷🤗
hunilimom Sena646 bebekten bebeğe değişiyor canım bende mercimek ve taze fasulye aşırı gaz yapıyordu ama arkadaşım da yoğurt bile gaz yapıyordu her yemeğine kimyon koy kimyon çayı içtim
Elvanguzel Sena646 acı gaz yapıyor ama yemeklerinizde kimyon kullanırsanız daha aza indirir gaz sorununu bilginiz olsun bende netten çok araştırirdim acıyı çok sevdiğim için tek kalıcı gaz yapıcı yiyecek bu ama bebekten bebeğe degisiyorda olabilir .
Gorkeminannesi Sena646 bana kuru fasulye cok gaz yapmisti tabi doğal olarak ama cok canim çekmişti diye azcik yedim sonra pişman oldum..
Sena646 hunilimom aslında emdikten sonra hemen çıkarabiliyor gazını maşallah kimyonlu rezene falan da içiyorum ☺️☺️ evet mercimeği duymuştum gaz yaptığını 😊
Sena646 Elvanguzel ya aslında gaz sorunu yok şuan 1 haftalık daha emdikten sonra kolayca çıkarabiliyor maşallah ama ben yine de korkuyorum yediklerim dokunursa diye 😊☺️
Elvanguzel Sena646 işte tam olarak annelik böyle birşey hamileyken ayrı dikkat edip araştırıyoruz emzirirken ayrı herşey bebeklerimizin rahatlıği için 🥰
Mtzkuzum Sena646 onu deneme yanılma yoluyla bulacaksın bana sadece karnabahar gaz yapıyordu kişiye göre değişiyor yapılan yemeklere kimyon koy ve azıcık ye öyle dene kendini inşallah olmaz gazınız
Sena646 Elvanguzel ay evet ya hamileyken ayrı araştırıyordum şimdi ayrı her ikisi de mükemmel bir şey 🥰🥰🥰