Tgba96 Elifmena bi kere gebelikten once bi kerede gebeligin ortasinda aldim kuzum ya ondan cogaldi birde hormonlar tavan yapti malum cogaldi siz almadiniz mi peki
Elifmena Tgba96 almadım benimde var ama gebelikte normal bu. Zaten doğumdan sonra gidicekse alıp çoğaltmıyım dedim
gamzebella Kızlar benimde göbeğimde kıllanma oldu almıyorum dogumdan sonra geçer diyolar böyle olupta geçen var mı acaba 🤔🤔🤔 yoksa boşunamı kıllı geziyorum 😂😂
Ecrindemet gamzebella kesinlikle geciyor.Benimki dokulmustu.Simdi ikinci gebeligim yine tuylendi ve biliyorumki dokulecek cok rahatim o yuzden
HalisEbruoban gamzebella can’t m ben dogumdan sonra iki ay icinde kendiliginden dokuldu sakin aldirma
Lalih Ben 27. Haftadan sonra almaya başladım şuan 33. Haftadayım hiç çoğalma falan olmadı şuan aksine geç ve seyrek çıkıyo hazır ağda bantlarını kullanıyorum çok rahat tabi kişiden kişiye değişebilir hormonal bi durum
ElifKarata Tgba96 40 haftam hep ağda yaptım sadece karnımda ki çatlaklar acıyor ağda yapınca kısa süre o kadar . Sezaryende Permatikle kesiyorlar diye bende duymuştum canm .
Tgba96 ElifKarata degil mi canm permatikle olması kötü onun için ağdayı denemeliyim heralde 😂 koca gobisime zor olucak ama dayanmaliym 🤰🏻
Tgba96 Ecrindemet iyiymişte herkeste aynı olurmu blmiyorum benim öncesinden de bi kere aldığım için vardı ama bu kadar değildi tabi korkutuyor beni bu durunda olması hassas birde ağdaya karşı sivilcelenme oluşuyor almasakta dert bilemedim smdi napsam 😂😂😂
HalisEbruoban Tgba96 canim eger hamilelikte olduysa sakin aldirma bende sezeryan oldum dogumdan sonra iki ay icerisinde kendiliginden dokuluyo ablam dayanamadi aldirdi simdi devamli almak zorunda kaliyo
Tgba96 HalisEbruoban ama öncesinden almisligim oldu dokulurmu dersiniz korkuyorum işte ya sezeryan sırasında permatik ile temizlerlerse o zaman daha beter olur
esmaefe Tgba96 Hiç alma derim çünkü geçici bişey sonra eski haline dönüyor. İlk hamileliğimde ben de almayi düşünmüştüm pek dökülcene inanmıyodum ama gerçekten dökülüyomuş. Şuan ikinci hamileliğim baya baya koyulaştı tüyler ama geçeceğini bildiğim için kafam rahat 😊
Tgba96 esmaefe teşekkür ederim canım korkmaya başladım zaten erken doğumu tetikliyor diye kalsın inşallah zararı olmaz 😁
Tgba96 ElifKarata aynen kuaförde alırım zaten kendim yapamam cesaret edemem ağrıdan gözükmüyor birde 😁😁