ayla__ 11+4 üm yeşil mercimeği çiğ çerez gibi yemeği çok seviyorum hergun bir avuç yiyorum zararını faydasını bilmiyorum
Peelinn ayla__ yani niye öyle yiyorsunuz ki mercimeği? Enteresan geldi ama ama hazımsızlık ve cok gaz yapar zaten. Bence bırakın öyle yemeyi
Deletedmom727272 ayla__ yeşil mercimek proten kaynağıdır ama çiğ halini bilemedim açıkçası😁kırt kırt yeniyor mu yav
Arzukeskin ayla__ bir gece önceden filizlendirme yaparsanız yararı çok artar suda bekletin ve filizlenme oluyor o şekilde salata vs olarakta tuketebilirsiniz degeri cok artıyor
Ecceee ayla__ sindirimi zor olur karın ağrısı yapar, isterseniz çimlendirin o şekilde hem salatalarda kullanabilirsiniz hem normal çerez gibi yiyebilirsiniz
ayla__ Deletedmom727272 valla yiyorum buğday da yiyorum saçma ama yiyorum 🤭 eşim tuhaf tuhaf bakıyor canım cekiyor ne yapıyım diyorum
ayla__ Arzukeskin tamam öyle yapıyım pişince çok sevmiyorum ama böyle çiğ olunca hep yiyesim geliyor gerçekten tuhaf ama ne yapıyım canım cekiyor 😄
Peelinn ayla__ hahahahahhaha ay cok komik ve tatlısınız 🤣🤣 dişiniz falan kırılmasın dikkat edin. Az yiyin yine de
Deletedmom727272 ayla__ afiyet bal şeker olsun ne diyeyim😁 gebelikle gelen bişeyse bu huy yine de doktora söyleyin çünkü vücut bazen eksikliği tuhaf şeyleri yiyerek sağlamaya çalışıyor, pika sendromu var mesela onda da tebeşir yiyip, duvar yalamaya kadar gidiyor iş😬
Kaahvelii ayla__ buğdayı böyle çıtır çıtır yapıyorlar kavurup bulursan al onu ye o çok güzel oluyor 😁
Peelinn Deletedmom727272 ay o bende demir eksikliğinden oluyordu , aşırı yemek istiyordum alçı duvar falan hala bıraksam kendimi yerim şapur şupur 🤣🤣