Misssitare 28+6 haftalığız bugün uzun süre yürümem gerekti. Genital bölgemde ağrı var, arada da karnım sertleşiyor. Bebek için bir sakıncası olur mu?😕
HuyumKurusun_ Misssitare ağrılar olur ama sıkıntısı olmaz, mecburen yürümek zorunda kalmışsınız, yürüyüş genelde iyidir ama fazlası ağrı sızı yapar..
Huriye1996 Misssitare ben her gün bilerek yürüyorum. Bunun icin dışarı çıkıyorum akşam. Evet belim sırtım yorulduğu için ağrıyor ama bebisim iyi çok şükür aksi bisey olsa herseyi yasaklar doktor zaten
nurnur13 Misssitare yürüyüşlerde 20 dakikada 1 ara vermeyi öneriyorlar, 20 dakikada 1 dinlenin. Yorulmuşsunuz ondan olmuştur ağrılarınız
irem4141 Misssitare Ben 25 haftalık filanken 20 bin adım atmıştım tabi hergün değil. 😀 galataya filan cıktım bayır
HuyumKurusun_ Misssitare olmaz Allah’ın izniyle canım, büyümüş artık, ilk aylarda düşük tehlikesi olabilirdi, şimdi bişey olacağını sanmıyorum..
Melekxcc Üzülme gün aşırı mutlaka fazla fazla yürüyorum 35 haftalığım bu arada birşey olmadı çok şükür
Aslhnklk Misssitare 40 dakikadan fazla yürüyüşü önermedi doktorum çocuğun beslenebilmesi için dinlenmek şart dedi. Uzun süreli ayakta durmaya ve zorlayıcı yürüyüşlere karşı doktorum bende ona göre yürüyorum.
Zeynepppdyg Misssitare bende normalde 15 km falan yürürüm gebeliğin başında da yürüdüm ama doktor sorduğumda max 30 dk yürü mola ver 15 dk en az aralıksız yürüme bebeğe kan akışı ve oksijen az gider uzun süre dinlenmeden yürüme dedi bende o günden beri aralıksız yürümüyorum
Misssitare Zeynepppdyg normalde yürüyüş yapınca en fazla 20 30 dk filan yürüyorum ama bugün misafirlerimizi gezdirmemiz gerekti aralıksız yürüdüm. Bebişim iyidir inşallah😔
annesinin_beybisi Misssitare herkesin durumu aynı değil canım kimi 3 saat yürür hiçbir sey olmaz kimi yarım saat yürüyüse ağrısı olur. ağrın varsa fazla yürümeni tavsiye etmem dinlen güzelce ve daha dikkatli ol.