Fithatunnn 3 gündr pik görüyorm değerlendrdm hep ama catlamadı yumurtam.(boşuna Havuc önermeyin yedim😁) Bat 23 ü bu arada
Tusami Fithatunnn aaaa çatlamadı mı daha kız 😄 bir gün mola verin isterseniz , yarın tekrar devam 🙈her gün ilişki de olmuyor ya 🙈
Deletedmom_7 Fithatunnn yumurtlamadan 2 gün önce olan veya iki gün sonra olan cinsel ilişkide bile tutma ihtimali yüksek. Bu testi yaptığınız günleri değerlendirdiyseniz bekleyin. Bir de tavsiyem 2 günde bir ilişki inanın yumurtlama testine gerek bile kalmıyor o zaman ben öyle hamile kaldim
irem4141 Fithatunnn valla siz bilirsiniz ama bence yumurtlama göstergesi bu. Yani bugun yaparsan tutar gibi geliyo bana
Tusami Fithatunnn 3 günün spermleri yarını idare eder bence, bir gün ara verin ki yarın çatlama olursa hem yarını hem bir sonra ki günü değerlendirin , yoksa 6 gün üst üste sperm kalitesi düşer eh sizde bunalırsınız 🙈
Tusami Deletedmom_7 bu ay ovulasyon testi yapmadım bende, 26-27 günde bir adet olurum adetin 8-10-12-14. günler değerlendirdik ilk defa böyle oldu bakalım 🙏