Babytwo2 Merveofs 😂 [silindi] bir dahakine ondan yapayım normalde eve almayız da nerden aklıma geldiyse 😅dediğiniz mantıklı ondan alayım bida canım isterse .
Babytwo2 Aselinkooo ya orası çyşe de insan ister istemez faydalı şeylerle karnımı doyurayım istiyor 😌ama arada canın çekiyor işte 😅
Cnsu07 Babytwo2 canının istediğini yemen sana iyi gelecektir nefsin için bu kadar kisitlamaya gerek yok o zaman hicbirsey yemememiz lazim katkısız olan kaç besin var ki fazlası değil tatmin edecek kadar herseyden yiyorum aklımda kalacağına midemde dursun:)
anne_mi_oluyorum Babytwo2 ay hergun sakiz cigniyorum agzimin icin camur gibi oluyor. Azar azar her seyden yiyebilirsin ❤️ Cok canin cekiyorsa bir taneden bir sey olmaz bence yememen daha cok strese sokar seni ve bu daha zararli.
Babytwo2 anne_mi_oluyorum gerçekten bişeyi insanın canı ne kadar çekebilirse o kadar çekti şaşırtıcı vallahi . Evet stres konusunda haklısın arkadaşıma sigarayı bırakırsa daha stres olacağı için ona bile günde 1 taneye izin vermişti doktoru .