Fatma-onal Denizz4 ben geçirdim ama çok şükür sorun olmadı bol bol su ve vitamin tüketin ben öyle yaptım ağır geçirmedim çok geçmiş olsun
Denizz4 Fatma-onal ben ağır geçiriyorum , nane limon içtim limonlu su içiyorum bol bol , dinleniyorum da ama şu an vücudum çok halsiz
Fatma-onal Denizz4 halsizlik yapıyor malesef sonuçta bir süreç ve geçecek aylarca sürmeyecek bende 5. Haftamda oldum 25 gün pozitif çıktım negatife dönemedim bol bol meyve tükettim doktorum bana şalgam da önermişti şişelerce su bitirdim kan sulandırıcı kullandım vitamin aldım o biraz toparlamıştı beni
Denizz4 Fatma-onal ben doktora gidemedim ama kan sulandırıcı besinleri araştırıp onları da tüketeceğim , doktora gidene kadar , çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, çok geçmiş olsun size de 🌸
Kader1234 Denizz4 11. Haftamda geçirdim ilk günler sürekli kusma ile geçti ilaçlarımı bile alamadım doğru düzgün şuan 25. Haftadayiz gelişiminde bı sorun yok çok şükür 🌸
Ninisemmm 16 haftanın içindeyim ve üç gündür kovidim. Öksürmekten helak oldum doğru düzgün yemek de yiyemiyorum. Doktor kan sulandırıcı verdi iğneden aşırı korkan ben tüm hastalık fırsatlarını değerlendirip iğne yedim. Ağlamaktan canım çıktı çok acıdı 🥺 yavrucuğun için katlanıyorum. Geçecek inşallah