Eminegul5 Kizlar fitili koyarkn gördüm kahverengi ip gibi akintilar icinde duruyo bazen fitile sarılıyor sizin de böyle oluyor mu korkmaya başladım 11 haftalığız
Papiiii Eminegul5 normal eger kanama alanin oldugu icin koyuyorsan normal icerideki birikintiyi dışarıı atıcakdır o yüzdendir
Peelinn Eminegul5 bilgim yok, lekelenmem hiç olmaeı sadece kasık ağrısından fitil kullandım. O yüzden bilmiyorum ama üstte kalsın. Yani zaten lekelenme akıntı varsa o bulaşıyordur korkmayın
Eminegul5 Allah razı olsun icim bi nebze ferahladi dediginiz gibi korku geldi uzanıyorm Rabbim hepimizi feraha çıkarsın Papiiii @Deletedmom727272
Deletedmom727272 Bana kullandığım zaman doktor “ama sen tedirgin olursun görürsen iyice o yüzden ağızdan al ilacı” demişti. Normalmiş yani, aktif kırmızı olmadığı sürece sorun olmaz, ama yine de rahatlamak için sonraki randevunda sor
Papiiii Eminegul5 amin canim merak erme hamilelikdenbazen boyle hicbirsey yokken bilee kahverengi lekelnmeler olurrr birikmis kandır.Ama yinede emin olmak icim rn iysui doktor komtroludur sen iyi dusunki iyi olsun