01bebegim Hamiş Ben ilk hamileliğimi normal yaptım çok sağlıklı şimdi ki gebeligimde ise korkuyorum normalden siz hangisini düşünüyorsunuz 🤰🏻
Livan 01bebegim ikisindende korkuyorum açıkcası ama hangi doğum bebeğim ve benim için sağlıklı olcaksa ona kabulum doktorum normal gözüküyor dedi normal doğumu daha sağlıklı buluyorlar
Hlycngz 01bebegim ilki normaldi ikincisinide normal istiyorum inş tamm zor ama sonrası cok rahat cabuk toparlanıyosun
Tiredshe Bende ilkini normal yaptım yine normal istiyorum, tabiki korku olabilir sezeryen olacak olsam yine korkarım 😂 ama korkunun ecele faydası yok bir şekilde doğuracağız
haklisinesracim İlki normaldi bu da normal olsun isterim sezaryeni bilmediğim için korkuyorum ama normali biliyorum en azından
Tiredshe 01bebegim benimde korkum var insanız sonuçta ama bu defa kendimden çok aklım büyük kızımda olacak en çok ona takıyorum ben sağlıkla bebekte doğsun bende sağlıkla çıkayım kızım bekleyecek beni diye dua ediyorum.
01bebegim Tiredshe inşallah sağlıklı bir doğum olur ve bebisinizde sağlıkla huzurla alırsınız kucağınıza 🥰🤲
hunilimom 01bebegim ilki normaldi bu da normal olsun istiyorum başıma neler gelicegini bildiğim için bunda korkuyorum her iki doğum da korkutuyor hoş beni 😂 ama gönlüm hep normalden yana ki doktorum da normal yanlısı
Degisken89 01bebegim ne güzel ilkini normal yapmışsınız.ikincisi daha hızlı doğar.ben malesef ilkini sez.yaptım mecburiyetten.ikinciyi normal denedim.ama açılma olmadı sez.oldum.üçe hamileyim yine önce normal deneyeceğim.sezeryanın bendeki sonradan olan acısını yaşamak bebeğimle ilgilenememek istemiyorum.özellikle daha iki tane daha ablaları varken.