Umutunannesi92 Kızlar evde ağda yapıyorsanız hangi malzemeleri kullanıyor ve nasıl yapıyorsunuz? Bu zamana kadar ben hep kuaförde yaptırdım ama evde kendim yapmak istiyorum 👏👏
Tugce3441 Umutunannesi92 önceden kendım yapardım ama şuan malesef aşagı göremıyorum eşimden yardım alıyorum napayım
acemianneee_31 Umutunannesi92 evde hiç denemedim hamilelikte ama hamilelikten önce bimde satılan kağıtlardan aldım
Pyrz_07 Umutunannesi92 sesunun ılık ağdasını kullanıyorum orası için ama bi kere sir ağdanın pudralı olanıylada yaptım sıkıntı olmadı sadece çok sıcak olmamasına dikkat etmek gerekiyor yanmaması için 36 haftalığım doğuma az kaldı diye kendim aldım şahsen kuaförleri hiç hijyenik bulmuyorum aynı yere herkesi yatırıyorlar
Umutunannesi92 Tugce3441 bende kuaföre gitmek yerine ayna ile kendim alayım dedim 34 haftalık hamileyim kontrol bende olsun dedim 🤷🏼♀️
busra14044 Tugce3441 Bir psikolog kişisel temizlik kişiye özel olmalıdır karı koca birbirine yapmamalı diyor bilginiz olsun 😊 Bende kuaföre gidiyorum
busrazz Umutunannesi92 yokk yaa çok kötü oluyo elde ısıtmalı ağdalar , kartuş agda kullanıyorum ben öneririm temiz alıyo
Umutunannesi92 Pyrz_07 daha doktora gitmedim ama vajinal siğilden şüpheleniyorum ve eşimde böyle bir durum yok aramızda aylardır cinsellikte yok geriye birtek kuaför kalıyor o yüzden kendim yapmak istiyorum 👏 dediğiniz markalara bakacağım çok teşekkür ederim 🌺🌺
Pyrz_07 Umutunannesi92 bende de siğil var bende o yüzden lazeri bıraktım bende lazerden olduğunu düşünüyorum siğil var diye sezeryan doğum yapıcam bebeğe bulaşıyormış
CansuDRY busra14044 Deyip deyip kendileri yapma dedikleri ne varsa yapıyorlar.😂 Herkes kendi yolunu kendi çizsin.
Umutunannesi92 irem4141 ben çok uzun süre jilet kullandım yaklaşık 10 yıl kadar sonra ağdaya döndüm ilk sefere göre gitgide azaldı acısı o yüzden bana çok zor gelmiyor doğrusu bir kere yaptırıp bir ay kafam rahat oluyor 🤗
Elvanguzel Umutunannesi92 başından beri kendim yapıyorum boncuk ağda sıcaklığına dikkat etmek gerekiyor aynaya bakarak alıyorum 30 haftalık olduk biraz zorlanıyorum ama ağda kesinlikle en rahat olanı geç çıkıyor ve doğuma giderken birde onu düşünmek zorunda kalmıyoruz.
Annecikk34 Umutunannesi92 son aylarda kendini göremiyorsun , arkaya dönemiyorsun, eğilemiyorsun. Kuaförü bırakma bence.
Umutunannesi92 Annecikk34 minik bir sağlık problemi yaşıyorum yoksa oldukça memnundum ayda bir gidip onbeş dakikada çıkıp gidiyordum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Elvanguzel Umutunannesi92 agiss kullanıyorum hem agdalari hem makinesini hassas ciltler için olanı tercih ediyorum 🌹
minik_koala_ve_annesi Umutunannesi92 makina boncuk agda ve ahsap cubuk kullaniyorum canim 50 tl ye makinayi almistim boncuk agdayi dokup isitiyorum yapyorum en sonda zeytinyag ile kaldiyda agda onu cikariyorum baya gidiyor ama hamile oldugum icin bende goremiyorum😇kuafore dondum
Umutunannesi92 minik_koala_ve_annesi aynayla sanki bu işi başarırmışım gibime geliyor 🤗 evde olması da rahatlık birşey çıkınca beş dakikada halledilir 👏👏
minik_koala_ve_annesi Umutunannesi92 insallah basarirsiniz cok iyi bir alternatif agda evde yapmak zaten benim bi mahrem bolgede var baska yerde yok orayada agda yapiyorum artik ayaklarim falanda sis oldugu icin comelerek oturmak zor oluyor😊