Kubdenya Bebek bakım çantası için kaliteli kullanışlı dört çantası şeklinde önerebileceğiniz site veya marka var mi ?
Kadze Kubdenya https://www.e-bebek.com/lassig-all-a-round-bebek-bakim-cantasi-p-genlasucnt023-0014 bu çantayı indirimdeyken 200 tl ye almıstım inanıllaz kullanıslı ve içi cok buyuk hastabe ıcın bebek esyalarını koydum dunya kdrda yer kaldı ama suan 400 tl verilmez diğer cantaların sapları cok kısaydı rahat dgl die almamıştım indirimde denk gelebilirsen tavsiye ederim
Deletedmom434 Kubdenya içi çok geniş hastane çantamın bebek için olan kısmını ona yaptım ve herşeyi içine aldı kumaşı falanda çok güzeldi
Kubraislekyay Kubdenya nar kutu ve bagmori sırt çantası önden küçük bölümü var kimisi termoslu oluyor
gamzebella Ben aliexpresten lequeen marka almayı düşünüyorum instgramdaki sayfalarda 160 170 tl aliexpreste 120 tl gibi bi fiyat 🤗🤗
Blackmelody Stylo popi almayı düşünüyorum. Hem sırt hem yan kullanımlı. Kendisi çok hafif. İçi de gayet geniş. Ortalama 150₺
Betus93 İnstagramda bi canta modeli var. Her sayfada var. Sanirim 2017-2018-2019 anneleri hep onu kullancak😂😂herkes ayni seyden aliyo. Nereye baksam herkeste o var. Fiyatta gayet pahali aslinda
Gamze612 Betus93 onlri bende begeniyorum ama bazi modellerinde bebek arabasina asma yeri var, cogunda yok.. asmadan nasil kullanilir ki zor olmaz mi surekli tasimasi🤔
Haticeozturk Ben izmir kemer altından 90 tl ye aldım 120 idi çok.alisveris yaptık 90 a verdi sağolsunlar arkada sırta takıla yerde göz var fermuarli yanlarda var iki tane yanlardakinde fermuar var ıslak.mendili orsan açıp alıyosun on aşağı gözde biberon termos için içi fotolu gözler var soğuk ve sıcaklığa karşı koruyucu içi geniş icindede fermuarli bir göz ve bir şeyler koymak için 4 cep ayrıca kıyafet koymak için yeri var çok güzel gercekden şu geçirmez kumaş elde ve sırtta taşıyabilirsin ayrıca bebek.arabasina takmak içinde yeri var
Haticeozturk AboutBaby Aboutbaby Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Alt Açma Pedi ve Araba Bağlama Aparatı Googleden böyle yazarsanız cikiyo
Maviss35 Valla canım bende e bebekten almayı düşünüyorum nette baktım e bebeğe nar kutuyla aynı çanta 100 tl