SevgiIbrahim 33 haftalik hamileyim Kizlar bikac gundur tekmeleme yokk karnimda sadecee sertlikler olusuyoo baski yapiyo oglus, cikmak ister gibi. Bi arkadasimiz sabah bi paylasim yapmisti rahim agzi acikligi denilmiss fln. Bendede bulanti var bikac gundur, af edersiniz istifra ettim onceki gun, kasik agrisi ve bas agrisi da var surekli. Hep uyumaa istegii uyuyorumda.. acaba nst girsem yeterli olurmu? Siz neyapardiniz bu durumda? dogum yaklastikca iyice korku sariyoo beni 😢
Baharun2 SevgiIbrahim nst bazen sancı oldugu halde çıkmıyo veya tam tersi.O yüzden doktora gidip ultrasona gözükmek daha iyi canım.Dediğin şeyler genel olarak son haftalarda oluyomuş ama riske atma için rahatlar
Esen Yerleri daraldığı için artik çoğu zaman dönme yaşlanma vs gibi seyler yapıyorlar ama hep diyorum ben bebeğim o tanıyorum herkes tanıyor aslında ve herhangi bi sorin olduğunu hissettiğim an hemen doktora gidiyorum sizde böyle yapin ihmale gelmez hiçbişey
SevgiIbrahim Esen tskr ederim yorumun icin dediginiz gibi doktora goruneyim bi icim skldi bayaa cunku
rfzsB Geçmiş olsun bitanemm,benim de mide bulantim ve karın ağrım vardı bebeğim de sabah hareketsiz ve çok yavaştı, korktum acile gidip bulantı için serum yicektim ama beni acil doktoru doğumhaneye gönderdi poliklinikler kapandığı için. İlk önce nst ye bağladılar sonra doktor ultrasonla baktı, herhangi bir sorun olmadığını söyledi, isal vardı o karın ağrısı yapmış büyük ihtimalle dedi. Bizde 33+6 olduk bende de korku çoğaldı hergun rüyalarıma giriyor sürekli doğum yapıyorum 😔
SevgiIbrahim rfzsB Allah kurtarsin hepimizi yaa cok korkulu bi surec 30u haftayi gecince insan daha da cok korkuyoo. 😥 11:45e randevu aldim ultrason icin pesine nst gircem gerekirsee. En azindan icim rahatlarr. Bide butun gun yanlizim evde esim iste. Iyice korkudann sekilden sekile giriyomm😬
rfzsB SevgiIbrahim Rabbim seninde yardımcın inşaellah cnm, sıkma canını ferah tut içini bişe olmaz Allah'ın izniyle..
SevgiIbrahim rfzsB sagol amin insAllah, yaklasik 12gun once kontrol e gittigimde 1950gram dedi kendi doktorum, az once 1915 gram dedi anlamadim🙄 gerci ultrasondan ultrasona fark ediyo..