Cgla93 Ankara da gittiğiniz hastane , doktor önerileriniz var mı ? Doğum paketi kaça anlaştınız 🤍 5 haftalığım daha doktoru belirleyemedim 😒
Benimennembirmelek Cgla93 cnm ben Ankara’da yaşamıyorum ama Zahide küçük var çok harika bı doktor Instagram’dan fln takip ediyorum eğer orda olsaydım ona kesin giderdim
2022bebeki Cgla93 Aşkın Evren Güler doktorum çok cok memnunum 😍 Hastanelerde muayene sınırı olduğu için tercih etmedim. Temmuz ayinda paketlerine zam geldi benimkiyle ayni olmayabilir.
Deletedmom8373 Merhaba ben özel olarak Lösante Elif Nazlı Çetindağ’a gidiyorum zamlardan önce normal doğum paketi 12 bin sezeryan 13 bindi ama zam gelmiş olabilir. Paket almadım sadece doğuma gideceğim.
Deletedmom8373 Cgla93 Hayır canım paketin içerisinde herşey var ben sadece doğum için ücret ödeyeceğim. Mesajlarına bak bi atıyorum sana
Mavisperi Benimennembirmelek gidip memnun kalanda çok nadir en pahalı doğum paketini veriyorlar ama çok memnun olan yok gitmedim yalan yok ama duydum gidenlerden
2022bebeki Cgla93 ben çok memnunum ilgi,alaka, donanım, güler yüzlü resmen doktor değil abi gibi hocamiz. Her saat rahatlıkla da ulaşılabiliyor. Biz önce aldık paketi dediğim gibi cok doğru olmaz verdiğim fiyat zamli fiyatlarla farkli olabilir.🤗
2022bebeki Pamugum02 Muayene ücreti 600 liraydi ama son gelen zamla ne oldu bilmiyorum inanin. Koru, Memorial,tobb hastanesi seçenekleri ve paketleri var🤗