Patisever2510 Kızlar sıcaklarda ne gece yatabiliyorum ne gündüz hic bir şey kar etmiyor çözüm yolu olan varmı nasıl serinliyorsunuz
HuyumKurusun_ Patisever2510 banyoda küvet yoksa büyük bir leğene soğuk su koy içine atla nefissss ooo la laa👌😁
Gnz Patisever2510 sabahtan beri sıcaktan ağlıyorum boğuluyorum böyle artik duş almak suya girmekte fayda etmiyor ev üstüme üstüme geliyor 😩
Deletedmom7373700 Patisever2510 bol dondurma buz soğuk su 😂 günlük 2 kere duş başkada bişey yok şimdilik 😂
Usenmezz99 Patisever2510 cam açıyorum soğuk duş alıyorum ama yok su içinde kalıyorum halsizlik de cabası
Aysef27 Patisever2510 akşama kadar vantilatörun karsisinda oturuyorum hergun dus bazen gunde iki kere artik oturdugum yerde kollarimdan sular akiyo bazen oldugumuz yerde hayli sicak
Deletedmom547899 Ben burada donuyorum ya millet yazı yaşarken biz sonbaharı yasiyoruz resmen hayret ediyorum 😂eşimin memleketinde kütahyadayim
happykrkmzs Aynen açmadığım zaman nefes alamıyorum resmen bi tuhaf oluyorum bayılacak gibi zaten zor nefes alıyoruz göbekle