Aysunnn1907__ Kızlar 5 haftalık hamileyim Sağlık ocağına doktorum kaydını yaptır dedi Nasıl yapılıyor
esmaozdemir76 Aysunnn1907__ kalp atışını duyduktan sonra sağlık ocağındaki kayıtlı olduğunuz doktorun hemşiresine gidiyorsunuz ben hamileyim diyorsunuz o kaydınızi açar
Deletedmom727272 Aysunnn1907__ ben direkt aradım haftamı söyledim konuştuğum kişiye (18. haftadaydım)sonra hemşirem aradı, bir kaç soru sordu gebelikle alakalı akabinde gün verdi gel hem kan bakarız hemde tetanoz yaparız diye
Aysunnn1907__ Ormanmeyveli ya doktorum kan testi falan dedi şeker guatr falan yaptır 19unda getir dedi Onları hemen mi yaptırmam gerek acaba
Aysunnn1907__ esmaozdemir76 5 haftalık güçsüz atıyor dedi küçük diye 19 unda 7 haftalık oluyor o zaman dr kontrolüm var ondan sonra mı gitsem kayda.
Ormanmeyveli Aysunnn1907__ Yaptırın eğer değerleriniz düşük ve yüksekse hemen müdahale edersiniz. Gebeyim detaylı kan idrar testi istedi doktorum derseniz yaparlar
esmaozdemir76 Aysunnn1907__ aynen gitmeden mutlaka yaptırın çünkü değerlerinize bakiliyor ona göre tedavi gerekiyorsa yapar
Deletedmom7373700 Aysunnn1907__ 5 haftalık daha bebek oluşmamıştır ki. Nasıl güçsüz atıyor demiş ? Kalp atışını 7-8 hatta bazı gebelerde 9. Haftada Ancak duyuyorlar. 5 haftalık ancak kese oluşumu vardır. Bebek gözükmesi imkansız gibi bişey. Gözükse bile kalp atışı duyulması.
Serap-Yigit Aysunnn1907__ benim kalp atışını hiç duymadık. Alttan bakarsam duyulur çok güçsüz dedi. Baya büyükken ilk defa duydum 14 haftadan sonra yani. O da bir defa. Detaylı ultrasona da girdim bir sıkıntı çıkmadı Allah’a çok şükür. Güçsüz atması çok normal. Vajinal ultrasonla ilk oğlumda kalp atışını duymuştum.
Serap-Yigit Doktor sağlık ocağı kaydı için izin belgesi istedi benden imza attım. İkinci gidişimden sonra sağlık ocağından aradılar çağırdılar ben kendim gitmedim. Devlet hastanesi özel hastane farkediyor mu bilmiyorum
Aysunnn1907__ Deletedmom7373700 aşırı korktum cumadan beri Yok bebek görünüyor dedi güçsüz atıyor dedi 19unda gel dedi
Aysunnn1907__ Serap-Yigit alttan bile bakmadı. Üstten baktı kese de bebek te görünüyor Kalp atışı güçsüz dedi 19unda gidicem tekrar 7 haftalık o zaman oluyor. O zaman da erkenden davranırsa doktoru değiştirmeyi düşünüyorum🤦🏻♀️
Deletedmom7373700 Aysunnn1907__ konuda uzman değilim. Ama gördüğüm ve kendimden yola çıkarak bildiğim bu şekilde. Başka bir doktorada gidebilirsiniz. Şu an 5 haftalıksa 19 na kadar zaten 7 haftalık falan olur. Kalp atışı da zaten o haftalarda duyuluyor. Ben 7+5 e kadar bebeği de görmemiştim
Mlkysf Aysunnn1907__ 7 8 haftalikken kan testi yapılıyor aile hekiminden sıra aldım gebeyim doktorum bu tahlilleri yaptırmamı söyledi dedim barkod verip hemşirenin yanına gönderdi bu kadar.
Serap-Yigit Aysunnn1907__ ilk oğlumda Doktoru değiştirdim. 2. Gidişimde. Kasık ağrım çok fazla acaba bebeğe bir şey oldu mu diye sordum. Mız mızsın sen. Hamilesin tabi ağıracak dedi. Özel hastane 😂hemen koşarak uzaklaştım 😂
Serap-Yigit Aysunnn1907__ benimde aynıydı üstten bebek de kesede görünüyor dedi. 22. Haftaya bugün girdim çok şükür. Siz de sağlıkla kucağınıza alın
Zytng Aysunnn1907__ doktor değiştirecek ne var ki bunda zaten bebeği görmüş alttan bakmasına gerek yok. İstenmesi gereken tetkikleri de istemiş erkenden, kontrole de çağırmış daha ne yapsın
TeoMom Aysunnn1907__ Ben 5 haftalıkken sadece keseyi görmüştük canım doktorum kalp atışından sonra testleri yaparız dedi 6. Haftanın sonuna doğru bebeği ve kalp atışını gördük ama henüz zayıf olduğu için kalp atışını duyamadık normal bir durum yani testlerimi de o zaman yaptırdım