Peelinn dilann22 ikili test dediğin ne canım? Zaten ikili testi 12.haftalarda doktor ultrasonla yapıyor kontrol ediyor ense popo baş çevresini. Ekstra bişey yok ki yaptırma diyen neye göre yaptırmak diyor
Bayancorek dilann22 Ben gerekli görüyorum, yaptırdım. Basit bir şey zaten, bir zorluğu yok. Yaptırmasam içim rahat etmezdi, olası aksi bir durumda kendimi suçlu hissederdim. 👌🏻🙏🏼
btlbsr dilann22 yaptırın tabii ki. Ne zararı var ki. Bir tüp kan ve ultrasonla burun kemiği ense kalınlığına bakılıyor tamam bir dk lık işlem. Detaylı ya girdiğinizde ikili üçlü vs yapıldı mı diye soruyorlar doktorlar ona göre de değerlendiriyor. Bence yaptırmalısınız.
Minik_prenses dilann22 bence yaptırılmalı Kan veriyorsun Bebek ultrasonla bakılıyor her zamanki gibi kötü bişeyi yok yani ama size Kalmış
Nurandson Bende yaptırdım çok şükür risk yok, yaptırma amacım ise Allah korusun birsey varsa bebek doğana kadar kendimi psikolojik ve bakım olarak hazırlamaktı. Bence de yaptırılmalı
Gnl35 dilann22 ilk kızımda yaptırdım. Şimdiki hamileliğimde bayburtta doktor yoktu 13. Haftada İzmire gittim randevu bul doktora git 14. Haftaya yaklaştı. Gittim doktora bu sefer bebegim 2 haftaya yakın önde gidiyor doktor bu şekilde ölçüm yapamam doğru olmaz dedi. Kaldı 2li test. İçimde hep bi acaba kaldı şimdi sıra detaylı ultrason da inşallah bir sorun çıkmadan geçeriz.
duuyqquu Gnl35 ikili testi geçenlere detaylıda doktor risk görürse 3lü yada 4lü testi yaptırıyor diye biliyorum canım.