Busrayl Kızlar gebeliğinizin kaçıncı haftasında çatlak kremi kullanmaya başladınız? Hangi markayı kullanıyorsunız. Lierac ile başlamayı düşünüyorum ama.
Dammy Busrayl karnın büyümeye başladığını hissedince kullan demişti doktorum . Ben 24te lierac kullanmaya başladım. 35teyim henüz çatlağım yok.
MDeniz42 Busrayl kreme boşa para vermeyin aleo Vera bitkisini kırıp sürüyorum daha çatlamadım 35. Haftadayım. Yurtdışında aleovera bitkisini kırıp sürüyorlarmış çok etkili.
Kuzeyn_annesi Busrayl hindistan cevizi yagi kullandım sadece ve bol su ictm catlagim yok bence o kdr pahali urun gereksiz
Guloyku Busrayl banyodan sonra kullan Dr nemli olsun sürekli demişti ilk Bebişte hiç çatlağım olmadı bundada olmaz diye önemsemedim ama cok catladım
Simgebato Hamileliğimin 3. Ayından beri biooil ve lierac kullanıyorum ve 27+4 te olmama rağmen çatladım :/ doktorum da vücudun yapacaksa bir şey gelmez elinden dedi yapı meselesi yani. En azından belki en az hasarla kurtuluruz bu durumdan çünkü çok can sıkıcı
btlbsr Busrayl 4.haftada başladım öğrenir öğrenmez. Badem yağı kullanıyorum. 33+4 henüz çatlamadım inşallah böyle devam eder. Bu arada baden yağını bazıları tüylenme yapıyor diyor ama şükür bende öyle bişey olmadı ben tavsiye ederim.
FusunF Busrayl ben karnım Büyünce başlamıştım mustela çatlak yağı kullandım doktorun önerisiyle fakat sonrasında bebek yağına geçtim hiç çatlağım oluşmadı doğum yaptım 5 aylık bebeğim