minnosanneyim Merhaba günaydın kızlar size bir sorum olacaktır Antalya’da Vitale ve uncalı meydan hastanesinin doğum ücretleri ve muayene ücreti hakkında bilgi sahibi Olan var mı ?
Muniii 12 hazuranda Vitale hastanesinde doğum yaptım normal ücret 4500 dü eşim polis olduğu için nırmal doğum 4000 TL ödedik benim doktorum Fatih Gündoğdu idi muayene ücreti 185 TL idi
minnosanneyim Muniii aaa çok iyiymiş bende medstarda Funda hocaya gidiyordum daha sonra kendi klinik açtı aslında doktorumdan çok memnunum ama ücretler yüzünden biraz terettütdeyim muayene 350 olmuş bu ay, doğum ücreti ise Anadolu hastanesi ile anlaşmalı 15.500 😕
Pyrz_07 1deniz murat doruğun devamlı hastalarına 4750 tl medstarın diğer doktorların doğum ücreti 5750 tl miş daha 2 gün önce gittiğimde sordum eğer büyük oda isterseniz 500 tl fark istiyorlar
minnosanneyim 2kizannesi_07 inanınkş Bilmiyorum salı günü gittim muayene ücreti 300 dü 350 olmuş Doğumu sordum 20 binden 15500 e düşürdüklerini söylediler Anadolu hastanesi ile anlaşmalıymış
Pyrz_07 minnosanneyim ben vitaleden devamlı hastasıyım 215 tl ödüyorum normal muayene ücreti ne kadar bilgim yok