Pamukkiz1666 Hande3535 bende 5+0 Ken keseyi gördüm su an 6+0 haftalık olduk 21 temmuzda doktor kontrolümüz var kalp atışı için çok heyecanlıyım kesesini bile gördüğümde çok ağladım çok değişik bir his anne olmak
Hande3535 Pamukkiz1666 bende tam tersi sanırım yaa, henüz sadece kese gördüğüm için bebeği görmeden anlayamıcam herhalde. Hiç hamile moduna bile giremedim nedense. Belirtimde çok yok öyle kusma filan. Hafif geçiyor çok. O yüzden Pek inanmamış gibiyim galiba 🙈
Munure Hande3535 bende inanmiyordum geberene kadar da kusuyordum ama işte 10 haftada bebeğimi net hir şekilde gördüm kafasını ellerini ay o an içime birşey oldu ki uçtum havada dedim ben anneyim ya bu nasıl güzel bişey tarif edilemez vi sekillensin o zaman gör o duyguyu 🥰❤️❤️😍😍
Pamukkiz1666 Hande3535 su an meleklerimiz çok küçük fazla belirti vermiyorlar ama benim miniğim iki gündür midemi alt üst ediyor yaramaz olacak galiba bide ben yumurtadan çok aşırı tiksindim resmen aglayarak yiyorum
2022Mom2022 Pamukkiz1666 üzerine yatmıyorum zaten ben hep yan yatarım ama bugünde çoktu hala devam ediyor karın ağrım adetime 12 gün var yaklaşık 5 gündür falan gebelik belirtileri de var ama karın ağrısı oluyormu bilmiyorum ya başkalarında
Ligarbawood 2022Mom2022 oluyor bende çok şiddetli olmuştu ki ben adet ağrısı bilmeyen insanım hiç çekmezdim ama adetime 10 gün kala ağrılarım başlamıştı ve çok şiddetliydi adetim 10 gün geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim ağrılar da öğrendikten yaklaşık 10 gün sonra geçti
Pamukkiz1666 2022Mom2022 ben hamile olduğumu unutup yatıyorum vallahi ama acaba bebekler büyüdükçe karnimizdaki alanda büyüyor onun ağrısı da olabilir mi
nevauraz MrsKaraca iki yılda bir dış gebelik iki kimyasal gebelik yaşadım. İnsallah bu bebeğim sağlıkla sıhhatle gelir.
Munure MrsKaraca ilk keseyi goucek miyim diye sonra kalbi aticak mi diye sonra acaba iyimi diye son aylarda sıkıntı hamilelik süreci ful düşünmek ve endişeyle geçiyor 😃 Rabbime bıraktım sunada 12+2 haftalığim herşey Rabbimin elinde isterse verir istemezse endişe nafile içinizi ferah tutun inşallah sağ salim kucağımıza alicaz Allah’ın izniyle 🥰🥰❤️
Hande3535 Munure inşallah dediğiniz gibi bende tadarım, çokk istiyorum bebek sahibi olmayı ama dedim ya henüz göremediğim için içim hep bi huzursuz, günler geçmiyorr.
gecekusuanne 30 haziranda 278.7 2 temmuz 638.5 4 temmuzda 1015 cıktı 5 haftalikken keseyi gördük. Suan 5+4 gunluk olduk bayramdan sonra insallah kalp atisini duyariz 🤲
Rmsc gecekusuanne maşallah ne güzel gormuşsunuz benimde beta sonuclarim 6 temmuz 810 8 temmuz 1324 10 temmuz 2034 5+4 şuan ama doktorum yukselisin az olduğunu sağlıksız bir gebelik olduğunu söylüyor daha ultrasona bile girmedim sağlıkla kavusalim inşallah yavrularımıza
Munure Hande3535 bende öyle daha kucağına almadım 12 haftalığim kucağımıza hayırlısıyla almak nasıp olsun inşallah
2022Mom2022 Ligarbawood adet ağrısıda var ama benim dediğim karın ağrısı hani soğuk su içince falan ağrırya karnın yada üşütünce bi karın ağrısı olurya o ağrıdan dizdekidemi öyleydi karın ağrısıyla kasık ağrısı ayrı çünkü o yüzden tedirginim biraz 22 si adet günüm bakalım
elifmustili Bende sanırım 5 haftalık hamıleyım 🥰 4-5 gun once kan verdım 941lerde cıktı deger.Bayramdan sonra gıdıcem kontrole hemen gıtmek ıstemedım.Kasık agrım cok ve belım agrıyor baska sıkıntım yok e bıde nasıl doguracagım derdi😂🙈
Pamukkiz1666 2022Mom2022 adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı canim ama adet gününü geçmesini bekle çünkü bende böyle düşünüp regl olduğumda çok uzuluyordum çok şükür rabbim nasip etti dilerim sana ve isteyen bütün bayanlara nasip olsun çok zorlu bir süreç bir yıldır benimde olmuyordu pko var bende bide
Ligarbawood 2022Mom2022 valla bıçak saplanıyor gibi bir ağrıydı ben yerleşme kanaması da gördüm onu gördükten sonra eğik kaldım dikleyemedim belimi öyle bir ağrıydı
Rmsc sifabebek benimde düşük çıkıyor betam doktor öyle söylüyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kavusalim yavrularimiza 🤲
Selma64 Pamukkiz1666 ayy evet ben de yumurtadan tiksiniyorum, hiç yiyemiyorum ki haşlanmış yumurtayı çok severek tüketirdim 😞
2022Mom2022 Pamukkiz1666 ama ben daha test bile yapmadım çok yeni İnan bilmiyorum normalmi değilmi 8haftalık düşük yapmıştım daha önce o zamanda ağrımıştı ama şuan yine hamileyim diye tahmin ediyorum daha şimdiden ağrımasıda normalmi bilmiyorum
MrsKaraca Pamukkiz1666 bende de pko vardı dıaformin ve gynopol kullandım ama bence pko asıl derdi kılo vermek ve spor yapmak işinizi cok kolaylstıracaktır
2022Mom2022 Pamukkiz1666 maşallah allahım bizede nasip etsin inşallah ben bir düşük birde kimyasal yaşadım bu ayda beklentim var belirtiler çoğaldı adete son 11 😂ama karın ağrısı merak ediyorum normalmi değilmi diye okuyanlarda maşallah ketum gibi demiyolarki şöyle böyle diye tenezzül etmiyorlar
Pamukkiz1666 MrsKaraca 39 kiloyum ben benimki mucize bişey ya genetik kaynaklı ona rağmen hep sağlıklı beslendim ben birazda yardım aldık çok şükür hamileyim benim tek sorunum pko da değil eşimle senede 1 kez görüşebiliriz yurt dışında ondan da ertelendi gebeligim MrsKaraca