Selam herkese perşembe günü kontrol amaçlı hastaneye gittiğimde doktor bebeğin suyunun az olduğunu bebeğin minyon ve ona giden kan akışının yavaşladığını söyledi nst de çok iç açıcı değil dedi çünkü benim sıpa hastaneye giderken durmak bilmedi nstde ise hiç hareket etmedi 🤣🤣🤣 Neyse normalde ben serklajlıydım ve 36. Haftada dikişler alındı doktor artık gelirse gelsin sıkıntı olmaz dedi ve normal doğum istiyordum başı zaten 3 hafatdır falan aşağıdaydı 36+6 da gittiğimde de yukarıdaki sıkıntıları saydı ve doğum öneriyorum dedi ben şok eşimle görüşüp gelirim yanınıza dedim ve eşimle baya düşündük doktor suni sancı verip başlatma taraftarıydı bense suni sancı acısını önceden tecrübe ettiğim için açıkçası yemedi ama kimseyi korkutmak istemem belki benim acı eşiğim düşüktü ve bana zor geldi uzun lafın kısası doktorun odasına gittik konuştuk dedim o zaman sezaryen yapalım suni istemiyorum doktorum nasıl istersen dedi sezaryen sonrası olabilecekleri anlattı kabul dedim doğumhaneye yönlendirdi yatışım yapıldı ve saat 4 de ameliyata alındım sadece çekiştirmeleri hissettim saat 4 buçukta doktor bak burda kim var dedi ve oğlumu gösteri 🥰🥰🥰 çok ağladım görünce ben onu çok bekledim dedim öncesinde 2 kaybım vardı. Sonra temizleyip yanağıma dayadılar kokladım öptüm yok böyle bir duygu🤲🏻🤲🏻🤲🏻Çok uzatmak istemiyorum oğlumu aldılar ben çıkana kadar babasına teslim etmişlerdi sonra ben odaya alındım yürüme işi falan derken çok şükür ertesi gün taburcu olduk şu an yanımda beşiğinde uyuyor oğlum sizinle de paylaşmak istedim. Dilerim herkes bebeğine sağlıkla kavuşur Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu çok uzun oldu hakkınızı helal edin 🤭🤭🤭